Instagram

Soverom

Gjør noe vakkert og godt ut av rommet hvor du tilbringer en tredjedel av livet ditt. Måten å våkne på vil jo påvirke hvordan resten av dagen vil bli. Myk opp dette følsomme øyeblikket med en harmonisk veggfarge og et mykt teppe å sette føttene på, så har du bokstavelig talt redd opp for en god dag! Velg tapeter og gulv med deilig harmoni, og la rommets flater være glatte og rene slik at helheten blir lett for øyet.
 
 • Fargeklatter!

  Til glade fargeklatter og mange ting passer det fint med et klassisk laminatgulv som ikke ”tar over” rommet. Dette er et gulv som alltid er riktig!

  Gulv: Tarkett, kolleksjon Texstyle.
 • Nattehimmel

  Dette tapetet gir en fornemmelse av en frostfylt nattehimmel en vinternatt. En deilig og frisk stemning som passer godt i et soverom!

  Tapet: Boråstapeter, kolleksjon Soul.
 • Rødt og lilla soverom med grafisk enkelhet

  Rød drøm

  Det er heftig å velge en saftig veggfarge på soverommet – spesielt hvis man kombinerer den med andre, fargemette farger og mørke treslag. Det gir en lett orientalsk følelse!

  Farge: Rich Berry.
 • Fredfull rosa

  Ønsker du et romantisk, litt småpikeaktig soverom som alltid kjennes rent og fredfylt? Da skal du velge en nøytral, brukket hvittone – gjerne rosaskimrende. For lyserosa drømmer!

  Farge: Light Rose.
 • Mykt mosegrønt

  Grønt er, som de fleste vet, en avslappende og beroligende farge. Med andre ord – perfekt på et soverom! Her har man valgt å benytte det mosegrønne tapetet på veggen bak sengen, og en annen, lysere tapet på langsiden av rommet.

  Tapet: Eco, kolleksjon Respekt II.

 • Våg farge!

  Våg å bruke farger – også på soverommet. Dette soverommet har fått fargeglade vegger, en med glade prikker og en herlig limegrønn. Kombiner gjerne morsomme mønstre med heftige farger.

  Tapet: Fantasi, kolleksjon Funky walls.
 • Deilig kontrast

  Denne tapetkolleksjonen fra Mr Perswall er så spennende med sine naturtro rå mønstre: Betong, stein, tre og metall. Her blir "steinveggen" en fin kontrast til de myke materialene i sengen.

  Tapet: Mr Perswall, kolleksjon Communication.
 • Raffe ruter

  Med Marmoleum click-gulv kan du kombinere farger og former på gulvflisene hvordan du vil. Det er morsomt å finne på og legge sitt eget mønster. Ikke sant?

  Gulv: Forbo, marmoleum click.
 • Feeling blue

  Et deilig blått soverom med harmoni, innredet etter feng shui-filosofien. Bland vakre blå farger og kombiner dette til en fin helhet.

  Les gjerne mer om feng shui her...

  Farge: Blueberry Blues.
 • Gulv fra Forbo, Marmoleum click

  Utnytt flatene

  Bruk farger, tapeter og gulv på en personlig måte. Utnytt flatene, så blir hjemmet ditt sjarmerende og trivelig.

  Gulv: Forbo, marmoleum click.
 • Varme og tro

  på framtiden

  Krokus betyr livslyst og fyller deg med framtidstro. Her danner den myke tonen et varmt dyp i soveromsnisjen, og sammen med lys, tidløs edelweiss og mild orkidé blir rommet et deilig sted å hvile ut.

  Farger: Cozy Crocus og Eternal Edelweiss.
 • Personlig romantikk

  Romantiske blomster, som også blir litt raffinerte, takket være den svarte bunnfargen i tapetet fra Boråstapeter. Kolleksjonen Falsterbo har historiske mønstre, men i en moderne innpakning. Romantisk på en personlig måte.

  Tapet: Boråstapeter, kolleksjon Falsterbo.
 • Shabby chic

  Landlig i retrostil med inspirasjon fra fransk landstil og bonderomantikk. Gjerne litt gammelt og slitt, da er det som best! Fargene er ofte milde, pastellaktige toner og mye hvitt. Eller heller gulnet hvitt. Her er myke veggtoner kombinert med et mørkere gulv.

  Gulv: Alloc, kolleksjon Natural Masari.
 • Mal mønstre

  Nå kan du male mønster på vegg, tak eller en del av en vegg på en enkel måte. Disse blomstene finnes som sjablonger, og du kan velge hvilke farger du vil.

  Farge: Rich Forest.
 • Roser er røde...

  Roser, roser, roser... Romantiske blomster på veggen og roser på sengeteppet. Hvorfor ikke lage en egen lampeskjerm med roser også? Kle den med stoff eller tapet, og dekorer med vakre bånd og andre detaljer.

  Tapet: Bohème fra Boråstapeter.
 • Gulv fra AllocMaling fra NordsjöTapet fra Boråstapeter, Bohème