Velkommen inn!

Hallen, gangen eller entréen er rom vi ikke oppholder oss lenge i, men den er allikevel et av de viktigste rommene i hjemmet. Den er det første som møter deg og gjestene dine. Den skal romme mye, uten å være alt for stor. For å skape en god entré, kreves det effektive, smarte løsninger og funksjonell lagringsplass. Og naturligvis en varm og trivelig atmosfære!
 
 • Romantikk i hallen

  En lys og litt gammeldags stil i hallen, med malt brystpanel på veggen. Den turkise skohyllen er et fint avbrekk, uten at den tar helt over.

  Farger: Fine Indigo og Fine Ocean.
 • Nyskapende!

  Et annerledes gulv kan forandre et rom, og få det til å skifte karakter helt og holdent. Dette gulvet er moderne og nyskapende på en spennende måte.

  Gulv: Tarkett, kolleksjon Extra.
 • Hvitt på hvitt

  Det delikate hvite er alltid vakkert! I en hall skaper du et lyst og innbydende inntrykk med et hvitt-på-hvitt-mønstret tapet. Enkelt og vakkert!

  Tapet: Eco, kolleksjon Almost White.
 • Malt garderobe

  En morsom effekt er å male klesskapet rett på veggen. Trompe l’ oeil – å lure øyet – som det heter på fint. Et godt tips hvis du skal ha enkle knagger på veggen og vil gjøre noe ekstra ut av det.

  Farge: Rich Berry.

 • Vis vei!

  I dag finnes det fantastisk mange morsomme muligheter for å finne motiver som kan passe på en del av en vegg. Sjekk ut våre tapetleverandører – de har massevis av motiver å velge mellom!

  Tapet: Mr Perswall, kolleksjon Communication.
 • Svart lakris

  Her har hallen fått svart gulv og svarte vegger, malt med tavlemaling. Røde detaljer gjør rommet alt annet enn dystert.

  Farger: Gulv og vegg Revolver Black, skap Malaco Red.
 • Slå deg ned!

  Enkelt, nært og stemningsfullt. La hverdagen hjemme bli en deilig blanding av gammelt og nytt. Hvorfor ikke ha en sofa i entréen som ønsker gjestene dine velkommen?

  Farge: Soft Blue.
 • Finn hjem

  Et undergrunnskart innenfor døren i gangen er kanskje en god idé – så du vet hvor du skal? Å strukturere opp hjemmet sitt ved hjelp av tapeter, gulv, farger med symmetriske mønstre og rutemønstre blir stadig mer populært.

  Tapet: Mr Perswall, kolleksjon Destinations.
 • Gledesfylt velkommen!

  Dette er en morsom og gledesfylt måte å tapetsere på. Kombiner ulike tapeter i samme fargeskala, men bruk ulike mønstre. Velg fargesterke tapeter, og gangen vil ønske alle velkommen med glede!

  Tapet: Fantasi, kolleksjon Fascinata.
 • Grafisk hall

  Enkelt og stilrent med grafisk enkle trær i svart og hvitt. De er vakker pynt på veggen, men kan også brukes til å henge ting på.

  Farge: Nordsjö-vit.
 • Effektfull entré

  En mystisk eller sterk farge gir en herlig velkomst. Vær ikke redd for matte eller mørke toner, selv om entréen mangler vinduer. Husk bare å komplettere med god takbelysning. Entréen er det første du møter, så sørg for at det blir et positivt førsteintrykk!

  Farger: Darling Dazy, Bubbly Buttercup
 • Vibrerende energi

  Vibrerende energi med vulkansk kraft! Rødt er den mest intensive av alle farger, og er derfor perfekt på fondvegger eller mindre overflater der du trenger en oppfriskende fargeklatt. De uventede interiørdetaljene her er flotte, fargeglade hatter!

  Farge: Malaco Red
 • Design i fokus

  Velg en kul tapet! Du kan også tapetsere noen flater, og male eller kle andre med panel eller fliser. Er rommet avlangt, kan du gjøre det bredere ved hjelp av et tapet med diagonalt mønster. En ting er sikkert: Uansett hvordan du er og hva du enn vil, finnes det mengder av frekke tapeter å velge mellom!

  Tapet: Mr Perswall
 • Klassiske fliser

  Svart-hvite fliser er alltid riktig! Klassisk, stilrent og fint å kombinere med fargesterke vegger eller en morsom tapet – hvis du vil. Du kan like gjerne bare velge å holde deg til hvitt og svart også! Alt annet enn firkantet!

  Gulv: Forbo Marmoleum click
 • Gammel stil

  Her har man tilført farge og allikevel lykkes med å bevare den herlige følelsen et gammelt hus har. Bare ved å male ytterdøren i en varmgul farge, ønsker gangen deg mer velkommen. Varmt velkommen!

  Farger: Nordsjö-hvit, Fizzy Yellow
 • Striper

  Striper går aldri av moten. Du kan faktisk være klassisk, og allikevel velge striper.

  Tapet: Mr Perswall, kolleksjon Accessories.
 • Tidløst tre

  Etter som hallen ofte blir belemret med en masse sko. vesker og andre ting, er det en god idé å velge lettstelte materialer med rene linjer. Så blir inntrykket roligere.

  Gulv: Alloc.
 • Organisk

  Mal skapdørene med organiske former i naturnære farger. Teppet, med sitt grovvevde mønster, fullfører det naturlige inntrykket.

  Farger: Royal Ochre og Rich Yellow.