Bad

Badet - en ren fornøyelse!

Tenk etter... Du tilbringer antagelig ganske mye tid på badet. Derfor skal du sørge for at badet blir et rom for fornøyelse. Et rom som er funksjonelt samtidig som det er et sted du kan slappe av og kjenne deg avslappet og i harmoni. I dag finnes det er vell av muligheter for å få akkurat ditt drømmebad. Det gjelder bare å finne de løsningene som kan fungere i akkurat ditt baderom. Velkommen inn til oss for å finne dem!
 
 • Lemon og lime

  De gule og grønne nyansene står perfekt til det mørke tregulvet på dette badet! En litt annerledes måte å fargesette et bad på, og akkurat derfor – superfresht!

  Farger: Fine Ocean og Rich Lemon.
 • Miks ton-i-ton

  Hvis du vil variere litt, og allikevel benytte samme farge, er det en god idé å mikse fliser i ulike formater. Rektangulært i brede og smale felt, vannrett og loddrett. Pent og enhetlig!

  Fliser fra Golvabia.
 • Svale toner

  Lys turkis er en sval og fresh farge som passer til bad, siden den minner oss om vann. Fargens føles er også ren og beroligende.

  Farge: Middle Ocean.
 • Asia-coolt

  Forbo har laget et fiffig og flott system for våtrom, der du kan kombinere ulike mønstre og farger på gulv og vegger. Her ser du en Asia-inspirert vegg mot et gråsvart gulv.

  Gulv og vegger: Forbo Aqualon og Onyx Harmony.
 • Finstemt

  Badet blir en drøm hvis du har mulighet til å bygge en vegg med små nisjer – perfekt for stemningsskapende lys og andre vakre ting. Her er badet malt i en deilig sandfarget tone, som så kombineres med skarp lilla og turkis.

  Farge: Royal Desert
 • Beroligende lilla

  Lag dine egne sjablonger, og mal på veggene på badet ditt. Her ser du "fiskelignende" former i deilig lilla som svømmer på veggene.

  Farge: Lilac Lullaby.
 • Vaskerom

  i turkis

  Det finnes ikke noe freshere enn turkis på et bad, eller som her på et vaskerom! Det er en lett og luftig farge som utstråler sjø og sommer!

  Farge: Forget-me-not.
 • En myk start

  En myk overgang mellom søvn og våkenhet får du med en myk fløtebeige farge på baderomsveggen. Lag en deilig start på dagen!

  Farge: Eternal Edelweiss.
 • Silkeaktig

  Myk, deilig kombinasjon av farger på et bad: Blek blå og rustbrun. Litt uventet kanskje, men akkurat derfor veldig fint!

  Farger: Chic Chicory, Royal Orange.
 • Fargerik detalj

  Ønsker du å holde baderomsveggene i nøytrale farger, kan du heller tilføre farger på detaljene. På et bad kan det være på håndklær, såper, skittentøyskurv eller som her: Et fargefelt på veggen.

  Farge: True Olive.
 • Wall & water

  I Allocs kolleksjon Wall & Water interiørvegger i høytrykkslaminat får du en mengde kombinasjonsmuligheter! Du trenger ikke å gjøre kompromisser på utseende eller kvalitet. Kolleksjonen er perfekt på badet, og finnes i et mengde lekre design. Hva med tegl-, tre- eller et blomstermønster?
 • I vått og tørt

  Vegg- og gulvsystem i en trendy, men tidløs og elegant kolleksjon for våtrom. Forbos Aqualon og Onyx er våtromsgulv og -vegger av høyeste kvalitet. Du kan kombinere mønstre og farger på mange ulike, spennende måter.

  Vegg og gulv: Forbo Aqualon og Onyx.
 • Freshe striper

  Uten å bygge om kan du gi badet ditt et romsligere utseende bare ved å velge riktig farge. Horisontale linjer får f.eks. badet til å se både bredere og lengre ut. Du kan lage disse linjene ved hjelp av panel, en stripete tapet eller ved å male striper.

  Farger: Nordsjö-hvit, True grey.
 • Steintøft!

  Stein på badet er alltid riktig – og praktisk! Vi jobber med ulike leverandører for at du skal kunne finne de riktige produktene og henge med på de siste trendene. Hos oss skal du alltid finne det du leter etter!

  Gulv og vegg: Sjøstein fra Golvabia.
 • Dekorative dekorasjoner

  Det er alltid morsomt å dekorere vegger og gulv på badet! Spesielt hvis du vil har det litt rent og enkelt ellers. Du kan jobbe med border eller enkeltplater, akkurat som du vil.

  Vegg: Tarkett Aquarelle.
 • Hvitt og friskt!

  Hvitt på badet skaper alltid en frisk følelse. Ved å velge å ha alt i hvitt, kan du også trylle med størrelsen, og få badet til å se større ut.

  Gulv: White Aqualon Forbo
 • En blå drøm

  Som en blå, luftig drøm blir badet ditt med ulike blå toner. Tenk bare på å male med maling som tåler vann og fuktigighet. Her har to blå toner funnet hverandre på badet. Fresht og drømmeaktig!

  Maling: Nordsjö Robust Våtromsmaling
 • Myk harmoni

  Her ser vi et bad som har beigetoner i ulike nyanser, på steingulvet, veggene og på marmorservanten. Det skaper en myk og deilig harmoni å velge en farge – og arbeide med samme farge i ullike nyanser.

  Nordsjö Robust Våtromsmaling