Ungdomsrom

Som ung har du alle mulige tanker og idéer om hvordan du vil ha det. Og - ingenting er umulig! Fremfor alt vil du ha et rom med riktig stil: Romantisk, luksuriøst, fargesterkt eller sammensatt. Et rom der du kan henge med kompiser, slappe av og ha det deilig.
 
 • Musikk eier!

  Hvis du ønsker å ha en plass for alle instrumentene og musikktingene dine, kan det være smart å ha en helt ren look i rommet. Her har man valgt et lyst og praktisk gulv fra Forbo Forshaga.

  Gulv: Forbo Forshaga.
 • Uventet combo

  I blant blir det uventede uventet fint! Det kan virke som en sprø idé å kombinere lilla, gult og lyseblått, men det er det helt klart ikke… Se så fresht det blir!

  Farger: Fine Ocean, Rich Purple og Middle Lemon.
 • Morsomme striper

  Energisk design i trendy og tidsriktige farger, med kombinasjon matt "velur" og "høyglans" som skaper et fantastisk miljø med særpreg.

  Tapet: Fantasi, kolleksjon Jade.
 • Røffe følelser

  Dette rommet gir en røff og rå følelse, med teglvegger og et tegllignende laminatgulv fra Tarkett. Passer til de fleste unge, siden det aldri kan bli feil…

  Gulv: Laminatgulv fra Tarkett, kolleksjon Playstyle jeans.
 • Fargespill!

  La tenåringen din få ”gå løs” på en vegg med sine egne favorittfarger! Her har man benyttet seg av spraymaling, og latt malingen renne fritt. Grunn først hele veggen med en farge, og så er det bare å sette i gang og skvette maling!

  Farge på fondvegg: Rich Rose.
 • Venninneprat

  Jentenes eget lille fristed. Det egne, private området der du kan være sammen med venner uten å bli forstyrret av besværlige foreldre...

  Farge på vegg: Middle Yellow.
 • Graffiti-style

  Hvis du mikser din egen musikk, vil du kanskje ha bandnavnet som tag på veggen? Her har en vegg blitt graffiti med en equalizer nederst.

  Se mer fra dette rommet. Klikk her.

  Spraymaling: DecoMax lakkspray i ulike farger.
 • Musikalsk

  Her er tapetet for alle musikkelskere! Den klassiske "ghettoblasteren" sklir inn sammen med resten av musikkinstrumentene i rommet!

  Tapet: Mr Perswall, kolleksjon Communication.
 • Herlig bringebærrødt

  I et stort rom kan det være smart å dele inn flatene i ulike rom-i-rommet. En fin måte å gjøre det på er å benytte forskjellige farger på veggene.

  Farge: Royal Stone, Rich Red.
 • Siste nytt!

  Kan du ha på veggen i form av aviser fra hele verden. For nyhetstørste ungdom som vil ha en annerledes og cool vegg.

  Tapet: Mr Perswall, kolleksjon Communication.
 • Plass for venner

  I et ungdomsrom er det fint å ha plass til PC, TV, musikkanlegg, bøker, blader... En arbeidsplass for lekselesning er også smart. En loftsseng med skrivebord under kan være en gode idé hvis ikke rommet er så stort. Et par ekstra sittepuffer eller lenestoler er også viktig for kosefaktoren.

  Farger: Fine Indigo, Light Yellow och Rich Sunflower.
 • Rampete rødt

  La hele gulvet fylle rommet! Nå våger vi å satse på gulv i sterke farger. Her ser du Tarketts nye vinylgulv Urban Graphic DJ Red 5516017. Våg du også!

  Tapet: Eco, kollektion Velvet.
 • På veggen!

  Det viktigste er å skape riktig stil. Gutter og jenter som liker å sykle setter sikkert pris på å kunne henge opp sykkelen sin – eller noe annet viktig på veggen. Det finnes mange måter å gjøre et rom personlig på. La tenåringen din gå løs med farger og fantasi!

  Farge: S 1030-R90B.
 • Tøft og slitesterkt

  Selv om ungdom har bedre orden på tingene sine enn små barn, kan det være smart å satse på slitesterke materialer, f.eks. på gulvet. De unge havner ofte på gulvet for å lese lekser, spise eller bare sitte og prate. Dette gulvet er slitesterke fliser som er enkle å rengjøre og holde pene.

  Gulv: Forbo Marmoleum click.
 • Mal striper

  Velg ut dine favorittfarger og kombiner dem som du vil. Mål opp stripre på veggen med et lodd for å få det rett, og del inn med maskeringsteip. Så er det bare å begynne å male på kunstverket ditt!

  Farger: Rich Red og Middle Ocean

 • Frekk farge

  Hvorfor ikke velge en intensiv og glad farge på gulvet? Dette gulvet er også ekstra slitesterkt, noe som ikke er en ulempe når ungdom tramper inn med skoene på. Gjør rommet personlig med et gulv!

  Gulv: Forbo Marmoleum click
 • Funky walls

  En vegg som gir et sterkt inntrykk! De rene blå, røde, gule og grå fargene danner et tydelig grafisk rutemønster. Prikkene gjør det hele mykere. Funky!

  Tapet: Fantasi, kolleksjon Funky walls.