Barnerom

I et barnerom kan du våge det lille ekstra! Barn elsker farger og former. Er barna store nok til å ha sine egne synspunkter på hvordan de vil innrede rommmet sine, skal du selvsagt la de være med å bestemme. Det kan bli så fint som bare det! Her byr vi på inspirasjon til barnerom. Plukk en idé her og der, og bland alt sammen til en egen herlig, barnslig miks!
 
 • I Wonderland

  Fargerike design som skaper glede og trygghet for prinsesser, pirater og for den tøffe sjørøveren!

  Tapet: Fantasi, kolleksjon Wonderland.
 • Hoppevennlig gulv

  Et mykt og deilig kremfarget gulv fra Tarkett er det perfekte valget i et barnerom der alle skal kunne leke og hoppe omkring så mye de vil.

  Gulv: Vinylgulv fra Tarkett, kolleksjon Ekstra.
 • Kosegulv!

  Ingenting slår et heldekkende teppe når det gjelder kosefaktor! Han kan barna rulle seg rundt og leke det de vil uten å slå seg. Høy kosefaktor, men kanskje ikke det mest praktiske…

  Teppe: Golvabia.
 • Morsomme sjablonger

  Herlige farger og morsomme mønstre! Hvis du har tid og lyst, kan du klippe til fine sjablonger som du så kan male på barneveggen. Disse blomstene er litt 70-talls inspirerte, og løfter hele rommet!

  Farger: Rich Rose, Rich Orange og Rich Yellow.
 • Nusselig rom

  Velger du å benytte milde pastelltoner på vegger og detaljer i barnerommet, passer det fint å kombinere med et nøytralt gulv, som for eksempel eikegulv.

  Gulv: Tarkett Viva Ek.
 • Finn fram!

  Hvorfor ikke male en labyrint på gulvet på barnerommet? Det blir en superkul lekeflate, og gulvet blir dessuten mye mer dekorativt!

  Gulv: Farge Rich Red.
 • Lekevennlig vegg

  Veggen for den lille bilentusiasten! La barna selv få være med og velge tapet etter sine interesser! Dette tapetet stimulerer fantasien og gjør deg glad – bare av å se på det!

  Tapet: Mr Perswall, kolleksjon Hide & Seek.
 • Drømmende rosa

  Yndig barnerom i vakre rosa farger. Her er tapeter og tekstiler satt sammen på en fin og drømmende måte.

  Tapet: Fantasi, kolleksjon Wonderland.
 • Fargeblyanter!

  Det finnes så mange morsomme fototapeter å velge mellom! Her ser du en med blyanter i myke pasteller. Perfekt på barnerommet!

  Tapet: Mr Perswall, Hide & Seek.
 • For små stjerner!

  Disse stjernene er malt rett på veggen ved hjelp av en stjernesjablong. Klipp ut en fin stjerne og mal den opp, litt her og der eller jevnt på hele veggen. Akkurat som du vil!

  Farger: Nordsjö-hvit, Virgin Violet.
 • Gulvglede!

  Hvorfor ikke snu på flisa med et stripete gulv mot nøytrale vegger? Her ser du Forbos laminatgulv Marmoleum click, som også er ekstremt praktisk – og lett å legge.

  Gulv: Forbo Marmoleum click.
 • Store tall

  Hvorfor ikke male tall på barnas vegger? Benytt en projektor, og forstørr opp mønsteret på veggen. Tegn opp bildets konturlinje med en blyant. Teip langs med linjene. Mal med en sjablongpensel, men ikke så tykt at malingen kryper inn under teipen. Mal to ganger. La tørke en stundt, og fjerne så teipen mens malingen fortsatt er fuktig.

  Farger: Nordsjö-hvit, Malaco Red.
 • Kult og slitesterkt!

  Gulvet på barnerommet skal tåle det meste. Det skal være lett å gjøre rent, og deilig å gå og sitte på. Det kan gjerne være i et morsomt mønster eller i glade farger. Det behøver ikke bety at det er mindre praktisk, for det finnes så utrolig mange morsomme, glade og "gærne" gulv å velge mellom.

  Gulv: Tarkett vinyl.
 • På prikken!

  I det aller første barnerommet kan du for eksempel jobbe med glade prikker i ulike farger. Velg de fargene du liker! Prikkene lager du ved hjelp av sjablonger. Du får kjøpt en spesiell sjablongfilm i din Nordsjö Idé & Design-butikk. Klipp ut og fest på veggen. Så kan du stopple på malingen med en stoppler eller en vanlig vaskesvamp.

  Maling: Nordsjö Inova Xtramatt.
 • Formel 1

  Gjett om det er en liten bilelskende jente eller gutt som raskt kommmer seg i seng hvis den ser ut som en Formel 1-bil. Sengen har fått en knallrød farge i en høyblank maling med en frekk dekor. Veggen bak er malt opp til taket, og skaper en fin bakgrunn for den røde sengen.

  Vegger: Farge Kokos, LKI Blå
  Gulv: Farge S 2020-B
  Seng: Farge Trend 05-04