Moodboard

Les om moodboard for hagen din!


Innrednings-

forslag

fra 495,-


 

Din idé - vår design!

Ta med drømmene og idéene dine hit til butikken!

Det kjedelig gjesterommet som aldri blir benyttet, veggen i spisestuen som føles så tung, baderomsgulvet som du har irritert deg over i flere år, PC´en som er så i veien på kjøkkenbenken, den flassede malingen på lister og vinduer... Hiv deg rundt, og fiks opp hjemmet ditt slik du vil ha det! Det er sjelden så vanskelig som du tror... Og vil du hjelp kommer du bare til butikken din. Vi har idéene så vel som kunnskapen og produktene. Vi kan hjelpe deg med å få hjemmet ditt akkurat slik du vil ha det!

Stikk innom butikken din for mer informasjon. Der kan du også bestille tid!

Vi hjelper deg!

Moodboard er et "inspirasjonskart" som du kan lime, male og skrive på. Der samler du prøver av farger, tapeter, gulv og dine egne tanker. Nå kan vi hjelpe deg med å sette sammen ditt eget moodboard! Så kan du ta det med deg hjem, og i ro og mak titte, tenke og diskutere idéene på moodboardet med resten av familien. Vi som jobber i butikken kommer med forslag og råd, og vi hjelper deg også med å klippe ut prøver og velge farger. Alt for at du skal kunne skape ditt drømmehjem!

Vill blanding!

Farger er morsomt, og det er fritt fram å blande akkurat som du vil. Føler du deg usikker, eller du ønsker noen å kaste ball med? Ja, da kommer du ganske enkelt hit! Vi har interiørkonsulenter som er utdannet innen fargesetting, og som kan gi deg gode råd om hvordan du kan tenke når du skal kombinere farger. De kan også åpne øynene dine for nye idéer.

Husk at det alltid er du som bestemmer, og ingenting er hugget i stein. Gjør det på den måten som du vil ha det. Lykke til med ditt nye hjem!
Velkommen til å boble idéer med oss!
Ditt valg kan starte med et tapet...
...eller en hatt som du liker godt!