Moodboard – vi hjelper deg med innredningsforslag

moodboard

Mote-moodboard eller modig-moodboard?

Følge moten eller skape noe eget? Praktisk eller trendy, less is more eller more is more? Hvis du trenger hjelp med fargesetting eller hvordan du kan kombinere dine favorittfarger med andre farger, gulv eller tapeter – så kan vi hjelpe deg. Vi lager et innredningsforslag ut i fra dine idéer og ønsker!

La våre utdannede innredere hjelpe deg!

Gjør alvor av tanken, og fiks opp hjemmet ditt slik du vil ha det! Det er ofte lettere enn du tror. Vi har innredere som har utdanning innen fargesetting, og som kan komme hjem til deg og gi gode råd om hvordan du skal kombinere farger, gulv og tapeter hjemme hos deg. De kan også åpne øynene dine for nye måter å tenke på. Hos oss finnes alle produkter du trenger for å fornye hjemmet ditt.

Vi hjelper deg å lage ditt eget moodboard!

I butikken kan du velge mellom tusenvis av tapeter, farger og gulv i alle mønstre, farger og materialer. Alt for at du skal kunne skape deg ditt drømme-hjem! Ut i fra dine tanker hjelper vi deg så med å kombinere farger, tapeter og gulv til en vakker helhet. Våre utdannede innredere lager et innredningsforslag på et nettbrett. Så kan dere sammen flytte rundt og skifte farger og produkter til du er helt fornøyd med valgene dine. Hvis du vil, kan du få innredningsforslaget via e-post, slik at du kan tenke på og diskutere idéene i ro og mak med resten av familien. Så er det bare å virkeliggjøre drømmene deres!

Moodboard for rommene ute

Familien som bor her henter mye inspirasjon fra Østens filosofi feng shui. De vil ha et vakker og beroligende hjørne på uteplassen sin. Vår innreder ga en buddha hedersplassen, og omga den med vakre lykter, stige i bambus og grønne planter. Veggene bak ble malt i svart og grått. Det ble ekstra vakkert tilsammen, etter som den ene delen av veggen har liggende panel og den andre stående. En deilig oase der den livgivende energien – chi – er i balanse.

Hvilket mood velger du?

Du vet vel at du kan lage ditt eget moodboard på vår hjemmeside? Kombiner dine favorittfarger, tapeter, gulv og annen inspirasjon. Flytt rundt og forsøk ulike kombinasjoner. Når du er fornøyd, kan du skrive ut moodboardet ditt eller sende det videre. Klikk her for å skape ditt eget moodboard.

Deretter er du velkommen til din nærmeste Nordsjö Idé & Design-butikk, så kan våre utdannende innredere hjelpe deg med å skape ditt drømmehjem. Lykke til!