Nordsjö Idé & Design

Meny

Tapet kjøkken

Kjøkkenet er vårt naturlige samlingssted. Her foregår det mye aktivitet hele dagen. Sørg derfor at dette rommet blir trivelig og får DEG til å føle deg hjemme.

Trenden med åpenhet på kjøkkenet fortsetter. Det vi så å si null overskap og dermed mye vegg som vil bli synlig. Natur trenden fortsetter også og grønt vil holde seg som en populær farge i lang tid spår mange. Velg derfor gjerne tapet med grafisk/organiske mønstre. Eller tapet med litt struktur som skaper en dybdefølelse.

Legg til moodboardUtsnitt av tapet med grønne blader og blå bakgrunn

Tapet på veggen: Paradisio 6303-08 fra Fantasi interiør

Vi er på vei ut av en trend hvor alle kjøkken var grå upersonlige bokser gudskjelov. Nå skal det personlige og det jordnære være følelsen du har på kjøkkenet. Kombiner gjerne stiler – det nordiske lette med de dype naturtonene i det rustikke, gammelt med nytt, mykt og hardt etc. Bruk grønne planter i hopetall. Se gjerne på tingene dine med nye øyne, kan det gjenbrukes og fornyes på en måte? Se gjør det selv tips her.

Mest utsatt er veggen over benken, kokeplassen og nær innebygd stekeovn. Det finnes utallige tapeter med god vaskbarhet, se etter symboler med tre bølger det betyr at tapetet er vaskbart. Se forklaring på tapetsymboler her!

Dersom tapetet er mer ømfintlig, anbefales å påføre et strøk eller to med vanntynnet matt lakk. Det gjør tapetet mye mer slitesterkt i forhold til rengjøring.

Tapet til kjøkken

Brick Lane 427431

Et spennende geometrisk design med metallik gull på en matt svart bakgrunn.

Imitations 6318-06

For elskere av bohem stilen! Imitations har fantasifulle motiv med utseendet av mauriske fliser for å skape en

Nordsjö ide & design tapet Fantasi Paradisio 6303-08

Paradisio 6303-08

Eksotisk og fargerik eller naturlig og ekstravagant – Kolleksjonen Paradisio tilbyr et bredt utvalg av naturskjønne naturmotiver.