Street 6669

Artikkel nr 6669ECO

Produktinformasjon


Samtlige tapeter fra Eco Wallpaper og Boråstapeter er frie for PVC, tungmetaller og miljøskadelige stoffer. Samtlige fargesystemer er vannbaserte. Tapetene kan benyttes i alle rom, unntatt våtrom. Beregnet levetid for tapetene er 10-15 år, og de kan gjenvinnes som energi ved forbrenning. Restfargene som oppstår ved produksjon gjenvinnes. Ingen tapetrester regnes som miljøfarlig avfall. For å kunne oppnå påkrevet tapetstyrke, samt Eco Wallpaper og Boråstapeters kvalitetskrav, brukes ikke gjenbrukte materialer i tapetene. Eco Wallpaper og Boråstapeters utslipp av løsemidler ligger under grenseverdiene for kravene til konsesjonstillatelse i henhold til miljøvernloven.

Eco Wallpaper

Eco Wallpaper er et svensk varemerke med et ungt og trendbevisst uttrykk. Med øye for hva som ligger i luften, satser vi på design som tiltrekker seg både brede og smale kundegrupper i et internasjonalt marked. Sortimentet dekker både eksklusive, ornamenterte tapeter såvel som frekke fototapeter.

Gatens kontrastfulle uttrykk.

Denne kontrastfulle kolleksjonen Eco Street har hentet inspirasjon fra gaten og bylivet. Her møtes det elegante fra eksklusive utstillingsvinduer til samspill mellom tre og betong, hentet fra byggeplasser. Fargene er duse, og teksturene utfyller mønstrene som gir et sterkt og spennende uttrykk. Fibertapet som er enkelt både å sette opp og rengjøre, og som passer godt både i radisjonelle og moderne rom.


  • Kolleksjon: Street
  • Utførelse: Non Woven
  • Bredde: 53 cm
  • Lengde: 10,05 m
  • Mønsterpassing: 0 cm
  • Lim: Vevlim, non-woven lim