Marstrand 2961

Artikkel nr 2961BT

Produktinformasjon


Samtlige tapeter fra Eco Wallpaper og Boråstapeter er frie for PVC, tungmetaller og miljøskadelige stoffer. Samtlige fargesystemer er vannbaserte. Tapetene kan benyttes i alle rom, unntatt våtrom. Beregnet levetid for tapetene er 10-15 år, og de kan gjenvinnes som energi ved forbrenning. Restfargene som oppstår ved produksjon gjenvinnes. Ingen tapetrester regnes som miljøfarlig avfall. For å kunne oppnå påkrevet tapetstyrke, samt Eco Wallpaper og Boråstapeters kvalitetskrav, brukes ikke gjenbrukte materialer i tapetene. Eco Wallpaper og Boråstapeters utslipp av løsemidler ligger under grenseverdiene for kravene til konsesjonstillatelse i henhold til miljøvernloven.

Boråstapeter

Boråstapeter er Sveriges eldste og mest kjente og solgte tapetvaremerke. Fra et klassisk og tidløst utgangspunkt er varemerket i stadig utvikling for å møte markedets interesse for design, farge og form – Boråstapeter ønsker å være en inspirerende foregangsfigur på tapetmarkedet.

Marstrand en ny maritim kolleksjon!

Kolleksjonen inneholder klassiske striper i fargene rødt, blått, beige, rosa og svart. Samt tapeter med maritime elementer som seilbåter, anker, fyrtårn og stjerner. Her finnes digitale tapeter med blant annet det amerikanske flagget på plank, stars and stripes og fyrtårn. En kolleksjon inspirert av livet på havet.


  • Kolleksjon: Marstrand
  • Utførelse: Non Woven
  • Bredde: 53 cm
  • Lengde: 10,05 m
  • Mønsterpassing: 53 cm
  • Lim: Vevlim, non-woven lim