Garden Party 3460

Artikkel nr 3460BT

Produktinformasjon


Samtlige tapeter fra Eco Wallpaper og Boråstapeter er frie for PVC, tungmetaller og miljøskadelige stoffer. Samtlige fargesystemer er vannbaserte. Tapetene kan benyttes i alle rom, unntatt våtrom. Beregnet levetid for tapetene er 10-15 år, og de kan gjenvinnes som energi ved forbrenning. Restfargene som oppstår ved produksjon gjenvinnes. Ingen tapetrester regnes som miljøfarlig avfall. For å kunne oppnå påkrevet tapetstyrke, samt Eco Wallpaper og Boråstapeters kvalitetskrav, brukes ikke gjenbrukte materialer i tapetene. Eco Wallpaper og Boråstapeters utslipp av løsemidler ligger under grenseverdiene for kravene til konsesjonstillatelse i henhold til miljøvernloven.

Boråstapeter

Boråstapeter er Sveriges eldste og mest kjente og solgte tapetvaremerke. Fra et klassisk og tidløst utgangspunkt er varemerket i stadig utvikling for å møte markedets interesse for design, farge og form – Boråstapeter ønsker å være en inspirerende foregangsfigur på tapetmarkedet.

Garden Party.

Designer Hanna Wendelbo har laget en vakker botanisk og fargerik kolleksjon, med utgangspunkt i sin mormors gamle herbarium. Garden Party er en nydelig tapetkolleksjon i fiber som gir en herlig forlengelse av sommeren. Store, flotte mønstre i duse fargepaletter fyller rommet, og tilhørende ensfargede tapeter gjør kombinasjonen perfekt. Og selvsagt er det mulig å få mormors gamle herbarium på veggen!


  • Kolleksjon: Garden Party
  • Utførelse: Non Woven
  • Bredde: 53 cm
  • Lengde: 10,05 m
  • Mønsterpassing: 13,25 cm
  • Lim: Vevlim, non-woven lim