Nordsjö Idé & Design

Meny

Nordsjö One Supreme – Vår absolutt beste fasademaling!

Nordsjö lanserer sin beste fasademaling noensinne, One Supreme. Med denne moderne halvmatte malingen vil huset ditt se nymalt ut i mange år fremover. One Supreme er spesielt utviklet og tilpasset det tøffe nordiske klimaet, i tillegg er den selvfølgelig svanemerket.

Fasademaling som beskytter mot det nordiske klimaet

Trefasaden på huset ditt må tåle mye i det nordiske klimaet, og det blir viktigere og viktigere å stille høye krav til produktene du skal bruke. Med Nordsjö One Supreme kan du være trygg på at huset ditt får den beste beskyttelse, og ser nymalt ut år etter år. Nordsjös nye fasademaling har vært i gjennom omfattende testing og utvikling, for at du drømmen om den perfekte fasaden kan oppfylles.

Velg kvalitetsmaling når du skal male huset

Velger du en kvalitetsmaling når du skal male fasaden vil huset ditt se nymalt ut lenge. Som en ekstra bonus slipper du derfor å klatre opp i stigen og male igjen på mange år. Nordsjö One Supreme er en selvrensende fasademaling, noe som betyr at det er minimalt med smuss og møkk som fester seg på malingsfilmen, og at overflaten enkelt skylles ren når det regner.

Med Nordsjö One Supreme får du en halvmatt og moderne finish, og ikke minst enestående glans- og fargebestandighet. Den pefekte malingen for deg som ønsker å beholde farge og glans på huset ditt i mange år fremover.

Ved å følge Nordsjös anbefaling på systemmaling for trefasader, kan du gi huset ditt ekstra god beskyttelse som varer opp til 16 år. Har du lyst til å bruke mer tid i hagen, i stedet for å male huset, velger du en bra premium maling som krever lite vedlikehold – Nordsjö One Supreme.

Malejobben blir enklere med Nordsjö One Supreme…

Den eksepsjonelle dekkevnen til Nordsjö One Supreme gjør den utrolig lett å jobbe med. Med en ekstra fyldig konsistens får du med deg nok maling hver gang du dypper penselen i malingen, noe som gjør påføringen enkel og smidig. Det gir igjen mindre belastning, og korter ned tiden det tar å male huset.

Ved ommaling holder det med 1-2 strøk på grunn av malingens enestående dekkevne. Nordsjö One Supreme er i tillegg hurtigtørkende, noe som også bidrar til å korte ned tiden du bruker på jobben.

…og den er selvfølgelig svanemerket!

Med alle sine fantastiske egenskaper, er Nordsjö One Supreme det beste valget du kan ta for ditt hus. Malingen er utviklet både med tanke på deg, huset ditt og det tøffe nordiske klimaet. I tillegg er den selvfølgelig svanemerket. Det er ingen grunn til at ikke fasaden på ditt hus også fortjener en maling som ser bra ut i mange år fremover.

Bildene i denne artikkelen er hentet fra nordsjo.no