Instagram

Kontakt oss!

Klikk her.
 

Velkommen til IBO Forus!

Vi er en interiørbutikk som selger det meste innen interiør som: maling, tapet, gulvbelegg, parkett, laminat, Vegg til vegg tepper og salongtepper. Vi er en butikk som er meget opptatt av at du som kunde skal få en god service og god kvalitet til en lav pris. Vi forhandler kjente merkevarer innenfor de varegruppene vi har, og det er vår glede å kunne tilby varene til meget lave priser. Utvalget er det heller ingen som skal slå oss på!

Hvilket gulv er du?

Vi har alltid ett stort utvalg av teppe, gulvbelegg, parkett og laminat i forskjellige størrelser og materialer. Det meste av det vi selger er direkte fra produsent. Dette gjør at du kan få helt unikke gulv till lave priser. Se mer.

Frekke farger

Vi fører det beste fra malingsmerkene Nordsjø, Jotun og Star maling. Vi har maling til det du skal male. Våre butikkmedarbeidere hjelper deg gjerne med både fargevalg og produktvalg. Vi vet hvilke malingstyper som egner seg best til ditt behov. Les mer.

Trendy tapeter!

Tapet blir stadig mer populært. Vi har tapet i alle prisklasser og design. Skulle du ikke finne noe i butikken, så har vi masse tapetbøker fra de ledende leverandørene i Norge. De fleste designene skaffer vi deg på 2 virkedager.
Klikk her for å inspireres!