Fargekart

Se hele fargekartet vårt her!

Last ned PDF´en.
 

Teatime – smakfulle farger for koselige stunder

VI ELSKER TE! Grønn te, svart te, gul te, hvit te, oolong, urtete, rooibos, lapsang souchong, chai, pu-erh. Etter vann er te verden mest vanlige drikk. Den er også nyttig. Te beskytter mot sykdommer, motvirker aldring, kvikker opp og beroliger opprørte sinn.
Og tenk deg duftene i en tebutikk! Å fylle nesen med en blanding av fruktig, krydret, søtt, surt og beskt. Fargene må vi heller ikke glemme. Fra det svarteste svarte til ulike brune, røde, hvite, gule og grønne nyanser og toner.

Her inviterer vi deg med på en spennende reise gjennom interiører og miljøer inspirert av ulike land og kulturer. Framfor alt har vi latt oss inspirere av te. En drikk som kan bety alt fra seremoni og høytid til familiefest eller en stund for stille avkobling. Ikke rart at vi elsker teen vår…
 

MITT AFRIKA

Med inspirasjon fra den mørke afrikanske Rooibos-teen. De lyse, kremfargede veggene står i fin kontrast til det blanke, grå gulvet. Rommet får en sterk og eksotisk karakter av det fyldige brune taket og de tunge mørke møblene. Du kan nesten ane et jakttrofé fra de afrikanske savannene her…
 

RUSTIKT OG UNIKT

Vi tar oss dypere inn i Afrika, til dette herlige miljøet med naturlige farger og ekte materialer. De håndflettede kurvene og de mørke, rustikke møblene fordyper og forsterker det lyse gulvet og veggene. Rustikt og unikt i et miljø der du gjerne kan nyte en kopp Rooibos.
 

ET VINDPUST FRA KARIBIA

Tenk syrlige karibiske toner. Tenk lyst og innbydende, en diskret og fin balanse mellom deilige pasteller. Akkurat som den vestindiske teen er syrlig, er interiørfargene her som syrlige karameller. Kombiner med mørkt gulv og mørke møbler i kolonistil, og du kan fornemme et drag av Karibia.
 

MAGISK OG MEDRIVENDE

Mate er en drikk som først ble oppdaget av indianerne, og som blant annet drikkes i Sør-Amerika. Smaken minner om vanlig te. Takket være Mate har vi havnet på Cuba, der menneskene er åpenhjertige og frodige, og hjemmene fargeglade og innbydende – på en magisk og medrivende måte.
 

SVALT SKANDINAVISK

Når høsten kommer her i nord, trekker vi oss inn i den lune varmen. Her nyter vi vår tekopp, som vi brygger på herlige aromatiske urteblader, og ser at landskapet skifter farge og tar vinterkåpen på.

Veggene er malt med Inova Xtramatt i fargene Soft Grey og True Steel.
 

LANDLIG HARMONI

I Darjeeling-distriktet i India sier folk at “Tea is a way of nature”. Med rolige fargetoner fra naturen iblandet en teint av Asias mystikk, skaper du kontraster som allikevel er harmoniske.

Veggene er malt med Inova Xtramatt True Orange, go døren er malt med Superfinish 15 i farge Soft Green.
 

MED PLASS FOR DET VARME

Er det kanskje tid for afternoon tea? Med scones, cucumber sandwiches og clotted cream? I et miljø som oppleves som svalt og deilig når solen baker utenfor. Enkelt og åpent, som på den engelske landbygden. Et hjem som virkelig ønsker deg velkommen.
 

KJØLIG BLÅ

Iste er en drikk som kjøler ned mennesker over hele verden, og har særlig var populær blant sjøfolk som seilte i varme land i Asia. Teen ga stimulans, sukkeret inneholdt energi og sitrussaften C-vitamin. Mal interiøret ditt svalt med to blå toner på veggene og en knitrende hvittone på gulvet som basis.

Veggen er malt med Inova Xtramatt i farge: Rich Ocean och Middel Indigo