Nordsjö Idé & Design

Meny

Miljøvennlig maling

vår miljøvennlig maling stilt opp foran en trefasade

Vi legger stor vekt på å kunne tilby våre kunder miljøvennlig maling og løsninger for både innendørs og utendørs prosjekter, men samtidig skal de samme produktene være av ypperste kvalitet. Disse egenskapene må ikke gå på akord med hverandre. Med vårt svanemerkede system, kan du male hele huset med omtanke for miljøet, men også med omtanke for huset  – fra start til slutt.

Mal med omtanke for miljøet

Det er dette vi oftest snakker om når emnet handler om å male med omtanke; den miljøvennlige, men samtidig den ekstra lange holdbarheten. Og det er definitivt en svært viktig del. For å male med omtanke for miljøet, er det viktig å velge produktene dine nøye.

Produktene som sammen skaper en Svanemerket helhet, er Nordsjö Tinova Primer Exterior sammen med noen av våre premiumprodukter som Nordsjö Tinova Premium Exterior+, Nordsjö One Supreme, Nordsjö One Super Tech og Nordsjö One Door & Window Tech. Ved å bruke disse produktene, kan du være sikker på at du maler med omtanke for både miljøet og huset.

Mal med omtanke for huset ditt

Å male fasaden på et helt hus er et fantastisk og spennende prosjekt, og samtidig er det omfattende og tidkrevende. Derfor vil du selvfølgelig sørge for at malingen du bruker, vil vare så lenge som mulig.

Vi har i dag et unikt utvalg av miljøvennlig maling, som er et resultatet av Nordsjö sitt lange forskning- og utviklingsarbeide. Vi har rett og slett maling som kan slå det meste. For eksempel vår absolutt beste fasademaling noensinne, Nordsjö One Supreme, og vår bestselgende premiumprodukt Nordsjö One Super Tech, som beskytter trefasaden din mot fuktighet og mugg. År etter år.

Svanemerket grunning

Svanemerkede Nordsjö Tinova Primer Exterior gjør det mulig å jobbe helt og holdent med et miljømerket system, og samtidig med premiumkvaliteter med den lengste farge- og glans stabiliteten. De tørker raskt, slik at man kan både grunne og male hele huset på en fin sommerdag.

Nordsjö Tinova Primer Exterior

Denne nye Svanemerkede kvaliteten tørker raskere enn tidligere, den gamle krevde 16 timer – denne nye er overmalbar etter bare 4 timer, hvilket er den raskeste tørketiden på markedet.

 • Trenger dypt inn i treverket og beskytter mot fugtinntregning og råte
 • Gir en god vedheft til toppstrøket

Svanemerket maling (toppstrøket)

Nordsjö One Supreme

Nordsjö One Supreme har eksepsjonell dekkevne for det perfekte sluttresultatet. Den fyldige konsistensen gjør jobben enkel og smidig når du skal male huset. Husmalingen har en fantastisk halvmatt finish og en ekstrem glans- og fargestabilitet. Nordsjö One Supreme er spesielt tillpasset for det nordiske klimaet og den selvrengjørende malingsfilmen har en enestående beskyttelse mot skitt og påvekst.

 • For beste sluttresultat
 • Lett å påføre
 • Selvrengjørende
 • Lange vedlikeholdsintervaller
Nordsjö One Super Tech

Vår beste kvalitet! Svanemerkede One Super Tech er selvrensende og holder seg like pen åre etter år, i opptil 16 år, dersom man gjør alt riktig fra bunnen av: rent, tørt og fast underlag, og Nordsjös system med Tinova Primer Exterior og One Super Tech.

 • Meget god dekkevne
 • Tåler regn bare 1 time etter påføring
 • Overmalbar etter 2 timer
Nordsjö Tinova Premium Exterior+

Denne kvaliteten ligger også i premiumsjiktet av maling, og med det beste fra 2 verdener (hovedsakelig består bindemidlet av akryl, som er kjent for å gi god farge- og glansstabilitet, og en liten andel alkyd som er bindemiddelet i  en tradisjonell oljemaling, og som gir god vedheft til tidligere underlag malt med tradisjonell oljemaling). Gjør man alt riktig fra bunnen av, vil denne malingen holde seg like pen i opptil 14 år.

 • God dekkevne
 • Meget god vedheft til underlaget
 • Meget god farge- og glansstabilitet
Nordsjö One Door & Window Tech

Vår beste dør- og vindusmaling. Svanemerkede One Door & Window Tech tørker veldig raskt til å være en vindusmaling. Den er overmalbar etter 2 timer, hvilket betyr at man kan male 2 strøk på samme dag, og man kan til og med lukke vinduet om kvelden uten at det kleber.

 • Meget god farge- og glasnstabilitet
 • Meget god dekkevne og en suveren kantdekk

Om grunnmuren også skal males…

Murtex Acrylic

Til grunnmuren anbefales den Svanemerkede Murtex Acrylic som gir en fin, glatt og matt overflate. Den er karbonatiseringsbremsende, som betyr at den forhindrer armeringskorrosjon, hvilket forlenger betongens levetid.

 • Anbefales på betong og lettbetong
 • Meget god fargebestandighet
 • Helmatt