Nordsjö Idé & Design

Meny

Male ytterdør

Et hus i beig farge med mørkegrå ytterdør

Døren er en begrenset flate, men allikevel godt synlig. Her kan du med enkle midler sette et eget preg på huset. Produktene du trenger når du skal male ytterdør finner du her!

Hvor lang tid tar det å male ytterdør?

Å male en ytterdør tar omtrent en time per strøk. Og døren trenger minst to strøk. Dessuten går det med noen minutter til å vaske og forberede flaten som skal males. Faktum er at du etter kun et par, tre timers arbeid i løpet av en helg, gir hele huset et stort løft!

– Her kan du være litt modigere, enn på resten av huset, sier Per Myhre, maler og tekniker hos Nordsjö.

Og tør du ikke, eller vil du ikke, gå løs på selve hoveddøren til huset – finnes det kanskje andre ytterdører som du kan øve deg på! Hva med kjellerdøren, inngangen til boden eller døren til barnas lekehus?

Det viktigste er som alltid: Godt grunnarbeid. Se hvordan male ytterdør her!

Hvilken maling skal man male ytterdør med?

One Supertech Door & window fra Nordsjö er vår anbefaling når du skal male ytterdør. Den dekker godt på kantene og tørker raskt slik at man kan male to strøk på en dag samt at man slipper å få «rusk» som insekter, pollen, frø, gress etc. i malingen.

Hvilken farge skal man male ytterdøren med?

Med en farge på døren som skiller seg fra den øvrige fasaden, får gjestene til huset en fargerik velkomst. Fargevalget på dør, vinduer og staffasje kan sette et personlig preg på huset. Enten du velger en fargesetting i like nyanser eller bestemmer deg for et mer fargerikt uttrykk, kan huset ditt endre karakter og få en rask fornyelse ved å bruke en ny og spennende farge.

Å gi inngangsdøren litt ekstra kjærlighet og omtanke med nye farger er et morsomt prosjekt som vil gi hele huset karakter og identitet. Finn inspirasjon til farge på din ytterdør.

Bruk Nordsjö Visualizer hvis du ønsker å se hvordan døren din vil se ut i ny farge.