Nordsjö Idé & Design

Meny

Male gang

Skal du male gang? Gangen er et rom må tåle det meste. Alt fra skitt fra lekeplassen og grus fra fotballbanen, til leire fra turen med hunden og støv fra bygatene.

Hvordan kan man kombinere elegante, matte vegger med gangens praktiske funksjon? Svaret er Perform+ Easy2Clean. 

Du har vel fått med deg Nordsjö Perform+ Easy2Clean? Det er en matt maling som du kan vaske uten at du ødelegger den vakre overflaten. Perfekt for veggene i gangen.

Farger og inspirasjon til gangen

Inngangsdøren og gangen er det første som møter oss når vi kommer hjem. Det er her du skal senke skuldrene og  føle at det er godt å komme hjem. Bruk derfor litt tid på å finne akkurat den kombinasjonen av farger på tak, vegger og gulv som gir deg den godfølelsen. Det er også her gjestene dine får førsteinntrykket av hjemmet ditt – hvis det er viktig for deg da. Gangen er også et sted vi ikke oppholder oss lenge av gangen så du kan godt «trøkke» til litt med de fargene og mønsterne du liker, men ikke tør å bruke for eksempel i stuen.

Legg til moodboarden gang malt i farge godhjertet med Easy2Clean

Veggen er malt i Easy 2 Clean i farge Godhjertet.

Ønsker du å følge Feng Shui prinsippene i gangen?

Tapet i gang, hall og vindfang

Det er viktig å tenke gjennom hva slags egenskaper tapetet skal ha før man forelsker seg i et mønster eller farge. Man må gå for et mer robust tapet i en liten entre enn en stor hall. Dette fordi veggen her vil bli mer utsatt for støt og skitt. Se vårt utvalg av tapet til gang her.

Legg til moodboardVintage roses tapet på vegg bak en slitt stol

Fra kolleksjonen Vintage Roses fra Fantasi Interiør. 

Gulv til gang

Regn, grus, søle, slafs og snø er utfordringer gulvet i gangen må tåle. Velg et gulv som er klar for oppgaven! Med riktig valg av gulv slipper du at overflaten blir ødelagt hver gang noen kommer inn med grus og stein under støvlene eller det blir liggende vann som skader gulvet. Se våre utvalg av Klikkvinyl, gulvbelegg og korkgulv.

Legg til moodboardKlikkvinyl på gulvet i en lys gang

Klikkvinyl fra Tarkett.