Nordsjö Idé & Design

Meny

Male barnerom

Hva må du tenke på når du skal male barnerom? Til veggene kan du enten bruke Ambiance Xtramatt, Original Helmatt, eller malingen som heter Perform+ Easy2Clean som er ekstra vaskbar og slitesterk. Se hvordan du maler vegg.

Etter hvor lang tid kan barn sove i ett nymalt soverom?
  • Generelt anbefaler vi å vente i to dager, hvis mulig, med å flytte inn i et nymalt rom.
  • Viktig med god ventilasjon både under og etter arbeidet, og ikke for lav temperatur i rommet.
  • Hvis du er gravid og skal male, eller er det småbarn som skal sove i rommet så les denne brosjyren utarbeidet av Sveff.
Farger og inspirasjon til barnerom

Bruk farger! De aller, aller fleste barn liker farger – og de stimuleres av det. Ikke la barnerommet forbli hvitt bare fordi vi voksne er litt mer forsiktige når det kommer til bruk av farger og mønstre. Velg farger ut fra barnets behov.

Velg gjerne farger sammen med barnet ditt. Her kan du bruke Nordsjös Visualizer til å se hvordan fargen vil bli på barnets eget rom.

Vil du male sirkler, male fjell eller i fargene til favorittlaget ditt så hent inspirasjon fra malte barnerom her.

Se hjemme hos reportasjer og lekende tips fra våre kjente bloggere @aimforhappiness, @bloggaibagis, @emsloo, @hvitelinjer @viktoriaholmgren og @camillaathena.

Hva med en prinsesseborg på veggen?

Med denne sjablongen kan du male en prinsesseborg på veggen i barnerommet.

Tapet barnerom

Hva med ett sirkusrom, eller en rosa drøm, eller en skog. Det finnes så mange herlige tapet til barnerom. Se inspirasjon på tapet til barnerom.

Legg til moodboardtre rosa tapeter til barnerom fra Everybody Bonjour

Fra kolleksjonen Everybody Bonjour fra Storeys.

Gulv til barnerom

Når barnerommet skal pusses opp, er det viktig å ta hensyn til at det tilbringes mye tid på gulvet. Her skal det lekes, krabbes og sittes. Velg et gulv som ikke er kaldt. I tillegg bør det være hygienisk og lettstelt, da det ofte kan bli søl. Til sist velg ett gulv som demper lyd.

Det finnes mange ulike typer gulv som kan ha gode egenskaper for et barnerom. Men du må se lenger enn bare til valg av type gulv. Det er nemlig viktig å stille krav også innenfor den spesifikke gulvtypen du vil ha. Vurder våre laminatgulv og gulvbelegg.