Nordsjö Idé & Design

Meny

Male møbler

Nærbilde av en som maler en ikea hylle med rulle

Å male møbler gir nytt liv til noe du ønsker å ta vare på. Å lete etter møbler på loppemarked er skikkelig gøy når man lykkes med å finne skatter. Dessuten er gjenbruk bra for miljøet vårt.

Noen ganger kan det være at man ikke liker fargen på møbelet, men liker formen og dermed ser ett potensiale. Vi tror på å fornye og gjenbruke, og da er ett spann med maling perfekt for deg som vil oppgradere eller få noe gammelt til å skinne på nytt. Se også over det du har hjemme! Noe som burde freshes opp?

Hvordan male møbler

Nordsjös maling Ambiance Superfinish sammen med Original Heftgrunn i ønsket farge og glans, noen gode pensler, en minirulle og litt slipepapir er stort sett det du trenger for å pusse opp et hvert møbel. Hvordan du maler møbler.

Vi har ett stort arkiv av ideer til gjenbruk av ting du kan finne hjemme, på bruktmarked og på loppemarket. Se oppussing av gjenbruksmøbler her.

Snekker Ole fra Eventyrlig oppussing har tryllet fram de herligste møbler i TV3s interiør program der det pusses opp hytter. Disse møblene blir alltid overflatebehandlet for å beskytte mot riper, hakk, flekker etc.

nymalt bord og benker hengende fra taket i hytte

Farge: Nøytral Hvit

De snekrede hyllene er grunnet med Nordsjö Original Heftgrunn og ferdig malt med Ambiance Superfinish matt i farge Klassisk Mørkrød.

Koselig hytte med 2 grønne stoler og daybed

Daybed er malt med Ambiance Superfinish halvblank i farge Signatur Sort. Det er grunnet med Nordsjö Original Heftgrunn V.

vinterhage med hvit bord og benker rundt

Det uttrekkbare bordet er malt i farge Nøytral Hvit.

Spisebord og benker malt i grønn

Grunnet med Nordsjö Heftgrunn V og ferdigmalt med Nordsjö Superfinish 40 i farge H8.22.39.

Riktig produkt på rett plass

Ambiance Superfinish 5

Helmatt interiørmaling. Ambiance Superfinish helmatt er en unik polyuretanforsterket kvalitetsmaling med ekstremt god utflyt. Overflaten blir meget motstandsdyktig…

Ambiance Superfinish 40

Halvblank interiørmaling. Ambiance Superfinish halvblank er en polyuretanforsterket kvalitetsmaling med ekstrem god utflyt og ripefasthet. Malingen er utviklet…