Nordsjö Idé & Design

Meny

Om Nordsjö Idé & Design

SE VÅRE BUTKKER »

For oss hos Nordsjö Idé & Design er det viktig å ikke bare levere produkter av god design og høy kvalitet for at du som kunde skal føle deg helt fornøyd med besøket i våre butikker. Minst like viktig er det at du får den hjelpen og servicen, og de alle de riktige produktene du trenger, for at prosjektet ditt skal bli akkurat så fint som du hadde tenkt deg.

Våre nøkkelord

Kunnskap, kvalitet og engasjement er nøkkelverdier i vår virksomhet. De ansatte i alle våre butikker får kontinuerlig utdanning i alt som har med produkter, teknikk, service og trender m.m. å gjøre.

Vi jobber med kjente varemerker som borger for kvalitet. Våre leverandører, som er de som kan produktene best, hjelper oss med å være oppdatert på egenskaper, nyheter og hvordan de best skal benyttes for å gi et optimalt resultat. Du kan derfor føle deg trygg på de produktene du velger hos oss.

Fargesterkt butikkbesøk

Det skal være morsomt å besøke butikkene våre! Vi vil inspirere deg, og kanskje også få deg til å våge litt mer for å gjøre hjemmet ditt unikt for deg.

Fremfor alt vil vil at du skal føle deg ordentlig velkommen hos oss. Derfor har vi «Fargesterkt», en kontinuerlig utdanning som handler om hvordan vi møter kundene våre på alle områder, og derigjennom gir det lille ekstra for at du skal trives hos oss og komme tilbake når du har et nytt prosjekt på gang.

Hvis du har noen spørsmål eller tanker omkring Nordsjö Idé & Design, kan du sende en e-post til oss: [email protected]

Eller skrive til:
Nordsjö Idé & Design
Postboks 565
1411 Kolbotn

Velkommen till Nordsjö Idé & Design!

tjej teal vägg nordsjö

svart golv pergo

färglappar på golv