Nordsjö Idé & Design

Meny

Fargetrender 2022

Alt du trenger å vite om fargetrender 2022 og årets farge fra Nordsjö. Lett og luftig, Nordsjö Årets farge 2022, Bright Skies™, bringer inn et frisk pust i ethvert hjem. Finn ut hvordan Nordsjö velger årets farge og hvordan du kombinerer den med trendledede nyanser for å lyse opp hvert rom.

For å hjelpe til med å velge årets farge ber Nordsjö et team med internasjonale designeksperter om å hjelpe seg med å forstå stemningen i øyeblikket og de deler deres innsikt om hva som påvirker måten vi lever på. Nå i år ble den digitale diskusjonen tatt før deres eget team av fargeeksperter og -designere begynte å velge en farge som gjenspeiler disse funnene – en nyanse som vil føles helt riktig for hjemmene våre de neste årene.

I løpet av de siste 18 månedene har livene våre blitt snudd opp ned, men vi har også hatt tid til å tenke over måten vi lever på og vurdere på nytt hva som er viktig. I vår trendprognose snakket vi om hvordan hjemmets rolle har blitt forandret; om hvor viktig naturen er i våre liv; hvordan kreativitet og kunst har gitt oss trøst og inspirasjon under nedstengningen; og hvor viktig det er å omfavne nye ideer og meninger når vi prøver å forme verden til det bedre.

Disse diskusjoner førte Nordsjö til temaet for årets farge 2022 – et friskt pust – og til selve fargenyansen, som samler det vi trenger at våre rom skal være i 2022. Bright Skies™ er en lys og luftig blåfarge, en farge som føles levende, optimistisk og bra for sjelen. Og det er en fargenyanse som kan åpne opp og revitalisere hjemmene våre. I tillegg har vi laget fire brukervennlige fargepaletter, slik at du kan fargesette boarealet ditt slik du selv ønsker.

Kombiner årets Nordsjö-farge 2022 med Workspace fargepallett for å skape et levende rom som fungerer for livet der du skal leve, jobbe, og slappe av i.

Når en stue må bytte fra hjem til kontor på et øyeblikk, og deretter til et klasserom, trenger vi et fleksibelt og flerfunksjonelt rom. Sammen med Bright Skies™, vil den flerfargede Workshop fargepaletten med sin kombinasjon av lyse, oppløftende fargetoner, kunne benyttes til å skape et inspirerende lerret for enhver aktivitet.

Hvilke farger – fargenavn og fargekode?
Bright Skies™ T0.10.70
Dark Montpellier F6.55.54
Nordsjö floating petal B6.05.73
Deep Rochefort F9.20.70

Ta med den positive effekten naturen har inn i en spisestue sammen med de grønne og blå fargene fra Greenhouse fargepalett

Med de lyse, naturlige fargetonene som inngår i Greenhouse fargepaletten, kombinert med årets farge 2022, Bright Skies™, er det lett å få med seg friskheten utenfra inn i hjemmet. I landlige omgivelser kan disse fargene utfylle omgivelsene, og i et urbant miljø kan de hjelpe oss å føle oss i kontakt med naturen.

Hvilke farger – fargenavn og fargekode?
Nordsjö horizons S9.03.81
Bright Skies™ T0.10.70
Nordsjö Wilton blue R1.10.65
Denim Drift S0.10.50

Velg de myke, luftige fargetonene i Studio paletten med årets farge 2022, Bright Skies™, når du skal skape et beroligende rom som føles bra for sjelen.

Vi trenger alle et sted å lade opp og føle oss inspirert – et sted der vi kan unnslippe hverdagen. Å male veggene dine med farger fra paletten kan gi deg et rom med en behagelig og rogivende følelse, og hvis du ønsker striper vil du i tillegg skape et dramatisk fokuspunkt.

Hvilke farger – fargenavn og fargekode?
Bright Skies™ T0.10.70
Nordsjö restful slumber T4.04.66
Glowing Visby ZN.02.56

Eksperimenter med fargene fra fargepaletten for å skape et rom som føles friskt, åpent og innbydende.

Vi vil at hjemmene våre skal være et sted vi kan føle oss trygge og inspirere oss til nye ideer. Med en kombinasjon av myke nøytrale og varme toner, kan fargekombinasjonene bidra til å gi det perfekte blanke lerret til ethvert rom i huset.

Hvilke farger – fargenavn og fargekode?
Bright Skies™ T0.10.70
Intense Roubaix E4.06.35
Nordsjö Light Rochefort GN.01.89

Vil du ha ideer for å soneinndele et rom med ulike farger? Finn inspirasjon i Nordsjös instruksjonsvideo.

Prøv Nordsjös fire nye, inspirerende fargepaletter og se hvordan de forandrer et rom.

Fargekart «Inspiring colours from Colourfutures™ 2022»

Last ned fargekartet til Årets Farge 2022.