Nordsjö Idé & Design

Meny

Fargetrender 2019

Slik kan du bruke årets farge 2019 fra Nordsjö hjemme hos deg

Hvert år samarbeider fargeekspertene ved Nordsjö og AkzoNobels Global Aesthetic Centre med design- og trendeksperter for å velge årets farge 2019 fra Nordsjö – også kalt Colour of the year 2019. I år har vi valgt fargen Spiced Honey – en varm, gyllen fargenyanse som utstråler positivitet og optimisme.

Spiced Honey er en nydelig, allsidig farge som kan skape ulike stemninger avhengig av hvilken type fargepalett du kombinerer den med. Ta en titt på denne guiden til hvordan du kan bruke Spiced Honey hjemme hos deg, og se hvilken fargepalett som passer best til stilen din.

Legg til moodboardnordsjo-colour-futures-arets-farge-2019-spiced-honey-en-virkelig-allsidig-farge-kjokken-inspirasjon-norge-46

En virkelig allsidig farge

Spiced Honey er utrolig allsidig, og kan settes sammen med ulike farger for å skape en rekke ulike stiler, uavhengig av hvilken atmosfære du vil skape hjemme hos deg – beroligende, harmonisk, koselig og livlig. Her kan du se en avslappet, sofostikert preg på et moderne kjøkken.

Hvilken farger?

F0.06.64
D8.06.74
E2.22.49 / Spiced Honey
A3.20.13

Legg til moodboardnordsjo-colour-futures-arets-farge-2019-spiced-honey-skap-den-perfekte-atmosfaere-stuen-inspirasjon-norge-31

Skap den perfekte atmosfære

Med sin elegante, gylne tone gir Spiced Honey et anstrøk av varme til rommet. Det at årets farge 2019 fra Nordsjö er så fleksibel, gjør at den fungerer godt med en rekke ulike nyanser, fra nøytrale jordfarger til klare, friske farger – slik at du kan skape en atmosfære som passer til stilen din.

Hvilken farger?

D8.06.74
F0.06.64
E4.22.49 / Spiced Honey
A3.20.13

Legg til moodboardnordsjo-colour-futures-arets-farge-2019-spiced-honey-ekomplementaerfarger-sovrom-inspirasjon-norge-36

Komplementærfarger

Spiced Honey kan kombineres med myke pasteller for å skape et harmonisk rom, med mettede røde og blågrønne farger for en beroligende atmosfære, eller med klare, kraftige farger for å skape et livlig miljø. Her har vi brukt den gylne fargen sammen med dempede grå og rosa fargetoner for en avbalansert og elegant effekt.

Hvilken farger?

MN.00.86
D8.06.74
E4.22.49 / Spiced Honey

Legg til moodboardcolour_tester_pa_veggen

Colour Tester

Det er alltid en god idé å prøvemale en del av veggen for å se hvordan fargen passer i det rommet man planlegger å male. Det er mye som kan påvirke en farge og den kan endre uttrykk basert på hvilke andre farger som finnes i rommet på ulike innredningsdetaljer og gulv, samt naturlig lys fra vinduer og lys fra lamper ol.

Vill du se om fargen Spiced Honey passer hjemme hos deg? Nordsjö Colour Tester er en vannbasert maling med innebygget minirulle. Nordsjö Colour Tester gjør det enkelt og hurtig å gjøre en test på stedet du ønsker å male om. Colour Tester kan du kjøpe i Nordsjö Idé & Design sine butikker!

Les mer om Colour Tester her!

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon