Fargekart 2017

fargekart-2017-feat

Se vårt fargekart – vi hjelper deg med å finne dine farger! Nordsjö Idé & Designs fargesjef Per Nimer og eksponeringsdesigner Marianne Stensrud fra Bohus har laget fire fargepaletter tilpasset de norske hjem.

De tre første fargepalettene er tilpasset kolleksjonene
til Bohus – nordisk, rustikk og klassisk. Den nordiske paletten er svalere og mer moderne. Den fjerde paletten som er den nøytrale, er laget for å passe til de andre tre som en nøytral og rolig base. Fargene i samme palett passer sammen.

Å jobbe med paletter gjør det lettere for deg som skal pusse opp å sette sammen farger. Lag den miksen og finn den som oppleves «riktig for deg». Når du har valgt «din» palett sitter du igjen med færre fargealternativer, og det blir lettere å velge.

Lykke til!

Finn din stil her »

Se fargene i fargepalettene her »

nordsjoidedesign_per_nimer_marianne_stensrud_bohus

Finn din stil

Klassisk

nordsjoidedesign-fargekart-2017-klassisk

Den klassiske stilen er tidløs og kjennetegnes av et formspråk som tiltaler både kvinner og menn.

Myke former og overflater er innbydende og interiøret har høy kvalitet, og gjerne et voluminøst preg.

Den klassiske fargepaletten er sober og varm, fargene er elegante og komplekse. Når en farge er kompleks så er den vanskelig å beskrive med ett ord, for eksempel blått. En blå med en touch av grønt, litt støvete, litt mørkere og litt mer mystisk. Fargene passer så vel til moderne byleiligheter som til hytte på fjellet. I denne paletten finner du også tre farger som er utviklet til møbelkolleksjon Signatur Collection by Halvor Bakke som du får eksklusivt hos Bohus

Se fargene i denne fargepaletten her »

Nordisk

nordsjoidedesign-fargekart-2017-nordisk

Den nordiske stilen handler mye om å skape et rent design og stilen preges av modernitet og stramme linjer. Uttrykket er ungt og urbant, med inspirasjon fra storbyliv, kunst og design. I denne stua kommer også skandinaviske designikoner virkelig til sin rett!

Den nordiske paletten er moderne og kaldere. Fargene er ikke så mettede. Den generelle følelsen fortsetter å være varm, men med enda større subtilitet. Dette er en snill palett, men med en mørk, mystisk side. Kombineres fint med de nøytrale fargene. Naturinspirerte mønstre og trykk er viktige detaljer som gir en tydelig kobling til det nordiske.

Se fargene i denne fargepaletten her »

Rustikk

nordsjoidedesign-fargekart-2017-rustikk

Naturtemaet er fortsatt viktig i den rustikke stilen, med taktile overflater som ull, lin, lær, keramikk, stein, glass, betong og tre. Kombineres fint med de nøytrale fargene.

Den rustikke paletten er varm, med mettede jordaktige og ikke fullt så komplekse farger. Bruk av disse fargene vil legge til rette for en lun, koselig atmosfære i hjemmet. Fargepaletten går ton i ton i beige, grønt og blått.

Se fargene i denne fargepaletten her »

Nøytral

nordsjoidedesign-fargekart-2017-noytral

Den nøytrale paletten er akkurat det – nøytral.

Se fargene i denne fargepaletten her »

Finn dine farger i vår fargevelger

Interiørfarge - Klassisk

Interiørfarge - Nordisk

Interiørfarge - Nøytral

Interiørfarge - Rustikk

Interiørfarge - Signatur

Klassiske utendørsfarger


Valgt farge

Du har valgt 0 Farger

    TIPS 1 – Mal en Colour test

    TIPS 2 – Mal veggen med vår app