Nordsjö Idé & Design

Meny

Digitalt Fargekart interiør 2020/2021

Forandringens tid nå trenger vi farger!

For fjerde året på rad samarbeider Bohus og Nordsjö Idé & Design om å ta frem fargepaletter for det norske markedet. På denne måten ønsker vi å hjelpe deg som skal pusse opp til å ta gode og varige fargevalg, som passer det nordiske lyset og vår innrednings-stil.

Nytt av året er at vi kun har plukket ut fem farger. I en tid hvor mange sliter med at det er for mange valg, ønsker vi å forenkle uten å begrense: Du vil oppleve at ved å kombinere de utvalgte fargene, vil ulike kombinasjoner gi helt forskjellige, og høyst personlige uttrykk. Videre kan du kombinere fargene med ulike materialer, både på overflater i boligen, og når du velger ut møbler.

På grunn av den spesielle situasjonen som har påvirket oss alle, er vi nå inne i det vi har valgt å kalle “forandringens tid”. Mange har fått et nytt syn på hjemmet sitt etter å ha vært mer hjemme enn før, og mange har kjent på viktigheten av fargene vi omgir oss med. Og fargene er viktige! Ulike farger påvirker oss på forskjellig måte, og det som passer for naboen er helt sikkert ikke det som er riktig for deg. Våg å være personlig i dine fargevalg, så vil du trives så mye bedre i eget hjem.

Veggfarge: NORDISK GRÅGRØNN

Vårt mål er at du enkelt skal kunne skape en helhet i boligen, og at det skal være lett å velge farger og møbler for et unikt og personlige hjem som står seg over tid. Lykke til!

Marianne Stensrud, Bohus og Birgit Torkildsby på vegne av Nordsjö Idé & Design

NORDISK
LYSROSA

KLASSISK
BRUNBEIGE

RUSTIKK
GULL

NORDISK
GRÅGRØNN

NORDISK
MØRKBLÅ

Moderne toner i lysrosa og gull

NORDISK LYSROSA er et godt alternativ for deg som vil videre fra nøytrale farger som beige og grått. Fargen gjør seg selvsagt ypperlig om du har en klassisk eller romantisk stil, men er også veldig spennende i stramme og moderne boliger; da vil den myke opp og skape god atmosfære, og samtidig være en tøff og litt vågal kontrast. I tillegg til å være en god veggfarge er NORDISK LYSROSA også veldig godt egnet som takfarge.

RUSTIKK GULL er en av de mest trendy fargene akkurat nå, men vil allikevel være et varig fargevalg siden vi er helt i starten av å ta gultoner tilbake som veggfarge. Fargen gjør seg som blikkfang i et rom og kan brukes for å fremheve en vegg eller en del av rommet. RUSTIKK GULL kan også brukes i taket – for eksempel i en liten gang for en overraskende og personlig velkomst!

Veggfarge: NORDISK LYSROSA

Veggfarge: RUSTIKK GULL. Takfarge: NORDISK LYSROSA

Veggfarge: RUSTIKK GULL

Mørk og karaktersterk

Veggfarge: NORDISK MØRKBLÅ

Leter du etter den perfekte mørke veggfargen for et spennende interiør med karakter er NORDISK MØRKBLÅ fargen for deg! Visste du at ved å velge en mørk farge til veggene i et rom opplever mange at de får en økt romfølelse? Dette er fordi veggene er mer synlige og “tilstede” i rommet enn om du maler de lyse. Da er det lurt å ha et fargekart for maling. NORDISK MØRKBLÅ kan brukes som en sofistikert bakgrunn for møbler i nøytrale farger, men den er også en ypperlig bakgrunnsfarge som får detaljer i spenstige farger til å komme tydelig frem. Prøv det ut selv, og se den spennende effekten.

Veggfarge: NORDISK MØRKBLÅ

Veggfarge: NORDISK MØRKBLÅ

Veggfarge: NORDISK MØRKBLÅ

Naturen kaller

Veggfarge: KLASSISK BRUNBEIGE

Naturens egen fargepalett er alltid trygge fargevalg som kan gi deg følelsen av skogens ro hjemme hos deg selv. Grønntoner fra skog og grønne enger, blåtoner fra himmel og hav, og beigetoner fra sanden vil de fleste være fortrolige med, og føle seg hjemme i, fordi vi er så vant til å se disse fargene ute i naturen. Og i denne forandringens tid har nettopp det å ta seg en tur ut i naturen for mange blitt en større og mer naturlig del av dagliglivet, som gir både økt livskvalitet og ro i sjel og sinn. Ta med deg denne følelsen hjem ved å fargesette veggene med KLASSISK BRUNBEIGE og NORDISK GRÅGRØNN.

Veggfarge: KLASSISK BRUNBEIGE

Veggfarge: KLASSISK BRUNBEIGE

Veggfarge: NORDISK GRÅGRØNN

Veggfarge: NORDISK GRÅGRØNN