Nordsjö Idé & Design

Meny

Trender

Finn magien i hverdagen med trender. Her viser vi deg de nyeste og viktige fargetrendene, kanskje finner du litt inspirasjon til oppussingen!

Søken etter det lille ekstra, den som gjør forskjellen i livet vårt, hvordan vi kan legge et ekstra pluss til hverdagen. Det kan være gjennom å se “usynlige” og uutforskede områder, gjennom å se oss selv og hverandre på nye måter, eller ved å utforske naturen og omgivelsene med nye øyne.

Vi finner også nye måter å tilføre farge til livene våre på, og vi søker å dele inntrykk med andre. Holdbarhet er et krav, snarere enn et ønske, og det må backes opp med et genuint engasjement. Vi reagerer på konsumsamfunnet, og innser at vi nå vil hylle det genuine og unike. Det er der vi finner visdommen: gjennom å finne magien i hverdagen.

Fargetrender

Årets farge 2018 - Heart wood

Årets farge 2018 er valgt fordi den matcher perfekt, og knytter seg til naturens dempede farger, som et skogens hjerte helt enkelt.

Årets farge 2016 Ochre Gold

Colour of the year 2016, Ochre Gold er en gullinspirert okerfarge, som man finner i naturen og som kobler historikk og rådende trender på en naturlig måte.