Nordsjö Idé & Design

Meny

Tidløse nyanser

Tidløse nyanser i kombinasjon med årets farge, Brave Ground. Her er fire inspirerende måter for å gjøre det levende med en blanding av tradisjonelle og moderne gult og brunt – den ideelle oppskriften for et balansert rom.

Brave Ground, årets farge 2021, er en varm, naturlig nyanse som bringer oss nærmere de enkle tingene i livet. Den er styrkende, balanserende, skaper et solid fundament for ethvert interiør og lar andre nyanser skinne.

De klassiske og moderne nyansene av gult, oker og myk brunt fra vår tidløse palett fungerer utmerket med Brave Ground. Sammen kan de skape en positiv, inspirerende stemning i hjemmet. Dette er varme, anvendelige toner som kan fungere i moderne eller tradisjonelle omgivelser, slik at du trygt kan fornye ethvert rom.

Tidløse farger er energigivende farger uten å være overveldende og kan skape positivt og harmonisk bakteppe for alle typer interiør. Her er fire inspirerende bruksmåter.

1. Lag en stue som varer, med moderne klassiske farger

Brave Ground innrammet med tidløse nyanser av sand og kobber, skaper et varmt, nøytralt bakteppe – ideelt for å vise frem en eklektisk samling av globale møbler. Prøv ut interessante maleteknikker, for eksempel horisontale fargestriper for å skape fokus og individualitet. Se video av hvordan du går frem for å male striper

Hvilke farger?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Light suede F4.06.78
Nordsjö Soft copper D0.22.41
Nordsjö Bitter creek E5.37.44

2. Velg farger i balanse på soverommet

Skap et snev av glamour på soverommet med en gyllen vegg innrammet med et balanserende bånd av Brave Ground. Rammen i en lysere nyanse tilfører energi uten å dominere rommet. Bruk tilbehør av naturlige og taktile materialer for et mykt utseende i alle årstider.

Hvilke farger – navn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Light suede F4.06.78
Nordsjö Ochre gold F1.34.58

3. Bland grafiske former i klassiske farger for en moderne spisestue

Bli kreativ på spisestueveggene ved å leke med kurver i tidløse komplementærfarger og med overført effekt fra det ene rommet til det neste. Dette er toner som fungerer naturlig, slik at selv disse dristige bueformene ikke føles overveldende. Finn ut hvordan du mestrer denne maleteknikken ved å se vår video Slik maler du en bue

Hvilke farger – fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Spiced Honey E4.22.49
Nordsjö Creamy dream E5.03.82

4. Skap energi på en arbeidsområdevegg

Nøytrale toner er kjent for å fremme læring, så tidløse farger er ideelle for et arbeidsområde. Bruk en kombinasjon av forskjellige toner for å skape visuelt fokus og balansere utseendet med årets Nordsjö-farge, Brave Ground.

Hvilke farger – fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Winter’s Silence G0.16.68
Deep Montpellier F8.31.69

Utvalgte farger

OCHRE
GOLD

BITTER
CREEK

BRAVE
GROUND

CREAMY
DREAM

LIGHT
SUEDE

SOFT
COPPER

SPICED
HONEY

DEEP
MONTPELLIER

WINTER´S
SILENCE