Nordsjö Idé & Design

Meny

Naturlig med jordfarger

Skap en ny atmosfære, naturlig med jordfarger. Blå-, grønn- og gråfargene i jordpaletten fungerer sammen på en naturlig måte og gir ethvert rom en beroligende forbindelse til verden utenfor. Forvandle veggene med årets farge 2021, Brave Ground, og en av våre brukervennlige fargekombinasjoner.

Brave Ground, årets Nordsjö-farge 2021, er en varm, naturlig farge som skaper et solid fundament for ethvert interiør. Fargen er styrkende, balanserende og gjenspeiler naturen – jord, leire, stein – slik at til og med gir et urbant rom føles forankret og som en del av den naturlige verdenen.

Brave Ground er også en farge som lar andre nyanser skinne, og den fungerer naturlig med jordfargene blå, grå og grønn. I kombinasjon skaper disse tonene beroligende, avslappende stemning, er behagelige å se på og fungerer i moderne eller tradisjonelle omgivelser.

Enten du velger å fokusere på én eller to farger eller å bli kreativ med en enkel maleteknikk, er denne paletten ideell for å gi ethvert rom friskt utseende. Her er fire enkle, inspirerende måter å bruke den på.

1. Kombiner jord-, hav- og himmelfarger for et beroligende soverom

Kombiner nyansene fra gresset og himmelen – de grønne og de dypblå fargenyansene – for å skape et soverom som bringer deg nærmere naturen. Fullfør effekten ved å legge til et snev av årets farge, Brave Ground. Her kompletterer malte vinduskarmer og fargekoordinerte puter utseendet, mens en kurvstol i naturlig bastmateriale skaper et helhetlig preg.

Hvilke farger – fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Midnight garden N1.09.46
Nordsjö Approaching storm S2.18.28

2. Skap en naturlig stemning i en moderne stue

Brave Ground i jordtone, kombinert med myk grønn skaper en stue som føles i ett med naturen. Blandet med innendørs planter, naturlige materialer og botaniske trykk, er dette et moderne utseende som kan bringe et friskt pust i ethvert rom.

Hvilke farger – fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Tranquil Dawn J5.03.71
Nordsjö Cobalt night T3.04.12

3. Bruk himmelblå i spisestuen for å bringe himmelen inn

Mal en dypblå firkant mot en lyseblå vegg, og ram inn med et bånd i årets farge, Brave Ground for å skape en illusjon av et vindu. Den friske og beroligende stemningen gir dette et luftig preg på i spisestuen eller ved spiseplassen. Kombinert med frodige planter og naturlige materialer vil det føles som om du spiser under åpen himmel.

Hvilke farger – fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Blueberry mash T0.10.70
Nordsjö Blueberry bud T4.16.56

4. Del barnerommet i soner med striper i naturlige farger

Bytt stil i all enkelhet på et barnerom ved å male veggen i forskjellige jordfarger – myk blå, lysegrønn og årets Nordsjo-farge, Brave Ground. Striper i forskjellige bredder skaper visuell interesse og lar deg soneinndele hvert område med en annen. Dette beroligende, kreative utseendet vil fungere i alle rom – små eller store. Finn ut hvordan du mestrer denne maleteknikken ved å se vår film Slik maler du striper

Hvilke fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Tranquil Dawn J5.03.71
Nordsjö Blueberry mash T0.10.70

Utvalgte farger

BRAVE
GROUND

APPROACHING
STORM

BLUEBERRY
BUD

TRANQUIL
DAWN

COBALT
NIGHT

MIDNIGHT
GARDEN

BLUEBERRY
MASH