victor hemma hos grafitti

Med sans for graffiti hos Victor

Da familien skulle flytte til et nytt hus ville naturligvis de tre sønnene være med og bestemme stilen på rommene sine. Den eldste sønnen Victor lever for musikk, og hans lidenskap er hans og kompisen Viggos band, Adunatum, som betyr forent som ett. I bandet skaper Victor og Viggo housemusikk på data med ulike instrumenter og back- og rapvocals (som i blant er dem selv). Så hva var mer naturlig enn å spraymale bandnavnets tag på veggen?

grafitti

Hvilken farge var det nå vi skulle benytte bak navnet, undrer Victor. Valter sjekker skissen.

valter kille vägg förberedelser

Victors kompiser hjelper til med å beskytte de delene som allerede er spraymalte.

spraymålar grönt grafitti

Spraymaling tørker raskt, og blir penest når du lager en fondvegg med graffiti.

spraymåla grafitti

Kompisene rykker inn

Da Victors rom skulle fikses var Viggo ute og reiste, så Victor fikk hjelp at to andre kompiser – Mac og Valter. De startet med å maske opp bokstavene i navnet og dekke med papp. Så masket de også ut stripene på equalizeren, som skulle ligge som en visuell frekvenskurve i grønt, rødt og gult under bandnavnet.

Bandnavnets tag

Så spraymalte de opp bakgrunnsmotivet, som de først hadde skisset på PC’ en. Da bakgrunnen hadde tørket, tok de vekk maskeringen på bokstavene. De spraymalte så teksten i svart med en gullbokstav midt i navnet. Så sto det der – Adunatum – på Victors frekke taggede graffiti-vegg!

victor sprayfärg graffiti bandnamn