Madelene – en tøff dame i luksusinnpakning!

I en vakker firemannsbolig midt i travle Malmö bor Madelene Eriksson sammen med samboeren sin. Madelene har en genuin interesse for farger og fargesetting, og det synes også i hjemmet hennes.

”Colour drops”, eller fargedråper, er Madelenes tips. Sats på en nøytral base med hvite vegger, og skei så ut med noen sterke fargeklatter her og der. Aksentfargene paret har valgt er framfor alt oransje, grønt og rosa. Madelene og samboeren hennes har dessuten laget tøffe veggmalerier på egen hånd. Det er morsomt å lage noe eget – noe som ingen andre har, synes Madelene.

madelene lägenhet malmö matsal

madelene lägenhet malmö matsal

Jeg elsker oransje,så jeg malte en stor M og satt den på gulvet som et kult statement, forteller Madelene.

madelene lägenhet malmö absolut flaskor

Pyntegjenstander kan være hva som helst. Her har flasker blitt fylt med et (Absolut) fargeglad innhold.

madelene lägenhet malmö hall träd

Trærne er grafisk enkel pynt på veggen, men man kan også henge ting på grenene, forteller Madelene.

madelene lägenhet malmö vardagsrum stallone

Idoler på veggen

Sylvester Stallone som Rocky har fått hedersplassen på stueveggen. Det er samboeren min sitt store idol, sier Madelene, og det er han som har malt motivet selv ved å projisere opp et bilde ved hjelp av en projektor, tegne konturene med en blyant og så fylle i med svart veggmaling. Det var nok litt vel pirkete for ham, sier Madelene, men med en stor porsjon tålmodighet og masse tid gikk det allikevel, ler hun.

madelene malmö lägenhet skinnfåtölj grön plasthund

madelene malmö lägenhet cassandra rhodin

serveringsvagn whiskey kartonger

madelene malmö lägenhet sovrum

Fine frøkner

Et annet morsomt veggmaleri har Madelene laget etter en illustrasjon av Cassandra Rhodin. De grafiske damene pryder spisestueveggen. Jeg elsker illustrasjonene hennes, sier Madelene, så det var et enkelt valg.

For at ikke hjemmet skal blir altfor svarthvitt, har Madelene og samboeren hennes noen steder valgt å tilføye intensive farger i leiligheten. En skål, en pute, bokstaver på gulvet… M for Madelene selvfølgelig!

madelene lägenhet malmö matsal cassandra rhodin

madelene malmö lägenhet kök tapet hanna werning

Alternativ til fliser

Kjøkkenet har fått mye farge på veggen bak oppvaskbenken med et frekt tapet. Å male eller sette opp tapet som du beskytter med glassplater er et godt alternativ til fliser, og er en morsom måte å variere på. Du kan bare bytte tapet eller maling når du vil ha noe nytt.

Leiligheten har blitt en deilig blanding av klassisk og personlig stil. Det er egentlig ikke så vanskelig å få til en egen stil hjemme, mener Madelene. Det gjelder bare å våge å følge hjertet sitt, avslutter hun.