Nordsjö Idé & Design

Meny

Gi nytt liv til gamle møbler!

Hvorfor kjøpe nytt når du enkelt kan fornye? Du har sikkert gamle møbler hjemme som kan få nytt liv hvis du gir de litt tid og omsorg. Her finner du inspirasjon og produktene du trenger for å få et bra resultat som varer i mange år. Lykke til!

En sort vegg med 7 bilderammer i ulike størrelse, malt i samme farge

Skap ro i kaoset!

En vegg med bilder kan løfte et hvert rom, men det kan også føles litt rotete. Ved å male de ulike rammene i samme farge, kan du raskt og enkelt skape en roligere og mer harmonisk stemning i rommet.

SE HVORDAN HER »

En gammel stol på svart bakgrunn. I forgrunn står to malingsspann med en pensel liggende oppå

En stol, flere liv

En stol bærer mye historie og mange minner i et hjem. Samtidig kan den også være det møbelet som setter stilen i hjemmet. Litt ekstra omsorg for stolene gir de et lengre liv og du fornyer og forlenger levetiden.

SE HVORDAN HER »

En kommode på sort bakgrunn. Halve kommoden er malt i hvit, mens den andre halvdelen er ubehandlet

Kommoden – den udødelige tjeneren

Kommoden har flere viktige funksjoner. Den hjelper deg med å holde orden, samtidig som den er en avlaster og være en stilfull del av innredningen. Ved å gi den et strøk med maling og farge er den med på å gi rommet et løft.

SE HVORDAN HER »

Nattbordet

Nattbord kan man ofte finne billig på loppemarked og med litt farge kan man virkelig sette sitt eget preg på møbelet. Denne varianten fant vi på et loppemarked og den hadde virkelig behov for omsorg for å gi den en nytt og lengre liv.

SE HVORDAN HER »

Nærbilde av en trekasse som er malt dekorativt

Forny en trekasse

Denne gråbeisede trekassen kjøpte vi på loppemarked og med litt farge og fantasi så ble den til fin oppbevaring med personlig preg.

SE HVORDAN HER »

nærbilde av en rekke med knagger som har blit malt i hvit. En saks henger på knaggen til høyre

Knagg

Det har nå blitt populært med den tradisjonelle tre-knaggen igjen. Om du ønsker gjenbruk, finner du helt sikkert en på et loppemarked.

SE HVORDAN HER »

En nymalt sort stol står i hjørnet i rommet. Lys grå vegg med liten hylle og plante i bakgrunnen

Slik lykkes du med din møbelrenovering

Å gjøre gode kjøp av møbler på loppemarked er både gøy og bra for miljøet. Ofte så støtter du også din lokale frivillige organisasjon i sitt arbeid. VI fant denne stolen som vi har renovert.

SE HVORDAN HER »

Forny adventsstaken

Her fant vi en advendtstake som hadde en rødfarge, og selvom vi synes at rød er en fin farge så tenkte vi at den også ville se bra ut i en gråfarge. 

SE HVORDAN HER »

Pakk inn gavene med tapetrester

Endelig er desember snart her og hva med å bruke tapetrester som innpakninger til julegavene?

SE HVORDAN HER »