Nordsjö Idé & Design

Meny

Rustikk stil

Nordsjö Idé & Design Inspirasjon Finn din stil Rustikk stil

Rustikk stil karakteriseres av den varme, lune og hjemmekoselige atmosfæren. Den stilen er det mange som er ute etter og det er derfor den er så populær.

Hjemmet vårt er vår trygge havn og hule, noe man oppnår med rustikk stil. Det er her vi skal slappe av og hente oss inn enten vi er alene, eller med familie og venner.

Naturelementer som treverk, skinn, ull og håndlaget keramikk er alle viktige elementer i den rustikke stilen. Taktile overflater og det litt uhøytidelige og uperfekte, er her helt perfekt.

Den rustikke paletten er varm, med mettede farger som med hell kan kombineres fra rom til rom både hjemme og på hytta. Den matches fint med de nøytrale fargene.

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon