Nordsjö Idé & Design

Meny

Nordiske tapeter

Nordsjö Idé & Design Inspirasjon Finn din stil Nordisk stil Nordiske tapeter

Med nordiske tapeter får du moderne og rene skandinaviske linjer, underbygget av natur- og gemometriske mønstre. Vi ser nå en endring i den skandinaviske stilen som har dominert norske hjem de siste 10-15 årene. Den hvite og duse fargebruken utfordres nå av mer farger og mønster.

Nordiske tapeter og den skandinaviske trenden preges fortsatt av en stram enkelhet. Nå underbygges den ved bruk av geometriske mønstre eller enkle naturmønstre. Enten du er ute etter en «everyday life-feeling» eller søker et mer sofistikert skandinavisk uttrykk, finner du et bredt utvalg tapeter i vårt sortiment. Alle tapetdesign kommer i flere farger! Finner du et favorittdesign her men ikke fargene du helt hadde tenkt deg. Ta turen innom nærmeste Nordsjö Idé & Design butikk.

Lev ut den skandinaviske drømmen, enten du bor landlig eller urbant, i hus eller i leilighet. La din personlighet prege interiøret, og føl deg velkommen hjemme hos deg selv!

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon