Nordsjö Idé & Design

Meny

Nordiske gulv

Den nordiske stilen preges av stramme linjer, og henter sin inspirasjon fra både natur og storbyliv, fra kunst og skandinaviske designikoner.

Nordisk stil er derfor en innredningsretning som er i stadig endring, og som blir mer spennende for hvert år. Men følelsen av det lyse, naturlige lette vil ikke forandre seg. Dette er stilen for deg som liker å komme hjem til det rene og enkle, men som ikke vil ha det kjedelig av den grunn.

Hva skal du se etter hvis du ønsker ett nordisk gulv.

Her finnes det utallige muligheter men se gjerne etter lysnet treverk i ulike tresorter, men også malte gulv og gjerne i sjakkmønster. Gulvene skal gjerne være med matte overflater, synlige kvister og naturlige fargevariasjoner.

Kombiner gjerne ditt nordiske gulv med de nordiske tapetene og de nordiske fargene i ett moodboard for å finne akkurat DIN kombinasjon.

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon