Nordsjö Idé & Design

Meny

Nordisk stil

Nordsjö Idé & Design Inspirasjon Finn din stil nordisk stl

Fargene i nordisk stil kjennetegnes av vår nærhet til naturen. Intrikate blå- og grønntoner preger interiøret, men med en økende bruk av de varmere fargene. Den nordiske stilen er trendy – ikke bare her i nord. For nå ser «hele verden» til Skandinavia for å finne inspirasjon.

Den nordiske stilen preges av stramme linjer, og henter sin inspirasjon fra både natur og storbyliv, fra kunst og skandinaviske designikoner. Nordisk stil er derfor en innredningsretning som er i stadig endring, og som blir mer spennende for hvert år. Dette er stilen for deg som liker å komme hjem til det rene og enkle, men som ikke vil ha det kjedelig av den grunn. Selv om nordisk stil karakteriseres som ung, så handler ikke det om alder, men om mentalitet og livsstil.

Den nordiske paletten er subtil og moderne. Dette er en snill, men spennende palett, med både lyse og mørkere nyanser, som kombineres fint med de nøytrale fargene.

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon