Nordsjö Idé & Design

Meny

Klassiske tapeter

Nordsjö Idé & Design inspirasjon finn din stil klassisk stil klassiske tapeter

Klassiske tapeter og elegant interiør går aldri av moten. Her i landet har vi trykket denne stilen spesielt til våre hjerter.

Mange forbinder tapet med ornamenter og andre storslåtte mønster, og blant disse finner vi mange av våre bestselgende design. Den elegante og klassiske stilen kan være mørk og eksklusiv, men også farge-sterk. For at du skal kunne understreke stilen har vi tapeter med spennende skimmer- og glittereffekt, samt helt spesielle trykketeknikker som gir deg luksusfølelsen i ditt eget hjem. Vi anbefaler å tapetsere samme mønster på alle veggene i rommet for et harmonisk uttrykk, og den perfekte helheten i boligen oppnår du enkelt ved å velge tapeter fra samme kolleksjon til de ulike, og spesielt tilstøtende, rommene.

Når interiøret gjenspeiler din personlighet og stil er det alltid deilig å komme hjem!

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon