Nordsjö Idé & Design

Meny

Klassiske gulv

Vil du fullføre den klassiske stilen i ditt hjem velger du blant våre klassiske gulv. Gulvet blir ikke byttet ut like ofte som mye annet interiør. Når en skal velge nytt gulv er det viktig å tenke på hva slags gulv en skal velge. Og at utseendet skal overleve flere sofaer og farger på veggen.

Blant klassiske gulv har trestavs eikeparkett med en halvblank overflate lenge vært det eneste valget for mange. – Nå er det matt som gjelder– helst helmatt. Trenden er at det skal se eksklusivt ut. Det skal være håndverk, det skal være ekte treverk – eller i hvert fall se ut som det, og det skal være brede plank, gjerne med fasede kanter.

Stadig flere vil ha tregulv lagt i tradisjonelle, klassiske mønstre – tilpasset moderne interiør. Flere og flere ønsker å ta inn de igjen de klassiske mønstrene, som hollandske ruter og fiskebein for å skape ett personlig interiør.  Når boligen skal prydes av tregulv lagt i mønster, er det særlig de store rommene som får æren.

Klassiske gulv

Eik Charcoal

I kolleksjonen Play kombinerer vi det beste fra to verdener. De karakterfulle nyansene løfter interiøret til noe utenom

Club grey

Virtuo Clic Et eksklusivt vinyl clic med mange lekre farger og design. Naturtro design gir god balanse og…

Elegant Brown

Texline HQR. Texline HQR kolleksjon tilbyr et eksklusivt utvalg av flotte og naturtro mønster og er godt egnet…

Mozaik Panda

Gerbad. Et slitesterkt våtromsbelegg med spennende design og unike egenskaper. Et godt alternativ til flis. Gulvet er slitesterkt…

Selene Anthracite

Vinylgulv av høyeste kvalitet, og med en underside av tekstil som øker komforten og demper lydnivået.