Nordsjö Idé & Design

Meny

Fargekart interiør 2022-2023

Fargekart interiør – Finn dine farge-favoritter!

Vi er på god vei inn i en ny fargeepoke hvor klare farger og spennende kombinasjoner er stikkord å merke seg. Trenden er å fargesette alle veggene, men også taket! Ved å kombinere lyse, duse eller rolige fargetoner med en eller to spreke kontrast-farger på utvalgte områder (eller omvendt!), får du et personlig interiør som du vil bli glad i og trives med over tid. Det er derfor vi oppfordrer til å finne dine farge-favoritter, og ikke kun én yndlingsfarge. 

Farge-ekspertene fra Nordsjö Idé & Design har jobbet sammen med interiør-ekspertene hos Bohus for å sette sammen dette fargekartet. Her finner du flere inspirasjonsbilder og nyttige tips til hjelp på veien med å lage en personlig fargepalett. 

Lykke til!

Kom innom og plukk opp ditt eksemplar av fargekartet!

Finn din stil

De syrlige gul-grønne fargene gjør sitt inntog i hjemmet, og skaper et spennende interiør, selv om fargene i taket og på veggen er nært beslektede. 

Tak: Winter’s silence. Vegg: Intense Rochefort. 

WINTER´S
SILENCE

INTENSE
ROCHEFORT

Tak: Deep Dijon. Vegg: Fresh Foliage. 

DEEP
DIJON

FRESH
FOLIAGE

Tak: Lilac Shadow. Vegg: Glowing Visby. 

LILAC
SHADOW

GLOWING
VISBY

Personlig preg

Ved å fargesette alle flatene, inkludert taket, vil du oppnå en helhet i rommet. Taket kan gjerne være i en lysere nyanse av veggfargen. Gi en utvalgt vegg en skikkelig kontrastfarge, så får du et personlig preg på interiøret – selv om alle møblene holdes i nøytrale fargetoner.

Vegg front: Intense Miramas. Blå vegg: Dazzling Dijon. Tak: Winter’s silence.

WINTER´S
SILENCE

INTENSE
MIRAMAS

DAZZLING
DIJON

Grønt er skjønt

Grønt er skjønt! Ved å male alle veggene og taket i én og samme farge, får rommet et ryddig, harmonisk og helhetlig uttrykk. Det sies også at grønt kler grønt, så dersom du liker å innrede med grønne planter, er grønne vegger et godt valg.

Tak og vegg: Dusky Fontaine

DUSKY
FONTAINE

Vegg: White Wisper

WHITE
WISPER

Ønsker du en wow-faktor i hjemmet ditt, kan tapetserte vegger være løsningen. Et tapet understreker stilen du er ute etter å skape, slik som her hvor tapetet Boheme BO23050 fra Storeys gir en 70-talls vibe, som spiller på lag med den nye sofaen fra Bohus som er inspirert av denne tidsepoken, og som er en av de store inspirasjonskildene i trendbildet.

Vegg: Boheme BO23050

Kom innom og plukk opp ditt eksemplar av fargekartet!

Alle bilder er tatt av Ragnar Hartvig og viser møbler fra Bohus. Alle vegger er malt med kvalitetsmaling fra Nordsjö.

Vær oppmerksom på at de faktiske fargene kan avvike noe fra bilder på nettsiden.