Nordsjö Idé & Design

Meny

Variasjoner av rød

Det røde huset med hvite detaljer, et hvitmalt gjerde og en flaggstang er et klassisk symbol for hele landet. Se vår vakre klassiske røde og den rødinspirerte gulrøde paletten og finn din favoritt.

Selv om vi under de seneste årene har sett flere og flere grå, brune og sorte husfarger, så er rødt som vi forbinder med det klassiske huset rundt om i Norges land. Og som vi nevnte i begynnelsen av artikkelen – om du ber et barn tegne et hus så er sjansen stor at det maler et rødt lite hus med røyk fra skorsteinen. Den røde huset i skogen med hvite vinduskarmer, et hvitmalt gjerde og en flaggstang med viftende flagg har blitt et klassisk symbol for hele vårt land.

Tips når du skal velge farge

Fasaden blir alltid lysere, klarere og sterkere en den fargen du ser på den lille prøven i butikken, det er ikke pent og passer ikke på en fasade, da det blir for stor kontrast til omgivelsene. Det ferdigmalte kan oppfattes som litt blåere en fargeprøven da sollyset har utrafiolette stråler i seg.

For å være helt sikker på sluttresultatet bør du prøvemale en del av fasaden før du bestemmer deg.

Nordsjö Clay Walls
Summer House
Rose Garden
334 Red
Heritage Red
Dark Antibes

Fasade: Summer House. Vindu og detaljer: Mountain Snow

Fasade: 334 Red. Dør og detaljer: Nordsjö White

Fasade: Nordsjö Clay Walls Vindu: Pale Eucalypt. Detaljer: Linnen Canvas

Fasade: Dark Antibas Vindu og detaljer: Character Beige.

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon