Nordsjö Idé & Design

Meny

Lyse, nøytrale, beige og brune

Hvis det er noe vi er kjent for her i Norden, så er det vår kjærlighet til det lyse og friske. La deg inspirere av vår praktfulle hvite palett for fasaden.

Når du velger å male huset ditt hvitt, kan det ofte virke som det enkle og trygge valget – for det er både nøytralt, men også holdbart, og mange tror at hvitt blir man ikke lei. Og det er riktig at en vakker hvitfarge på fasaden er både tidsriktig, og tiltrekker seg en større målgruppe.

Beige husfarger
De myke, varme og litt nøtteaktige kremfargene, finner vi her i den beige paletten. Her finner vi den varme og lysbeige Character Beige, samt den vakre Caramel Dust som minner om fløtekaramell.

Brune husfarger
Naturlig, gyllent og varmt – disse fargenyansene har vi et nært forhold til. De er tradsjonsbundet og assosieres til gamle hus og seterstøler, og et kjent fenomen i den norske naturen. Fargenyansene passer like godt til tradsjonsrike som moderne hus. I tillegg går fargene godt overens med fargene vi finner naturlig i den norske naturen- grønn skog, blått hav, blå himmel og hvite skyer.

Tips når du skal velge farge

Fasaden blir alltid lysere, klarere og sterkere en den fargen du ser på den lille prøven i butikken, det er ikke pent og passer ikke på en fasade, da det blir for stor kontrast til omgivelsene. Det ferdigmalte kan oppfattes som litt blåere en fargeprøven da sollyset har utrafiolette stråler i seg.

For å være helt sikker på sluttresultatet bør du prøvemale en del av fasaden før du bestemmer deg.

Base White
Modest White
Nordsjö White
Mountain Snow
Linnen Canvas
Soft Shadow
Soft Sand
Character Beige
Nordsjö Caramel Dust
Courtyard Stone
Woodland Dream
Brown Selection

Fasade: Nordsjö White. Vindu og detaljer: Nordsjö White.

Fasade: Nordsjö Caramel Dust. Vindu og detaljer: Nordsjö White

Fasade: Base White. Detaljer: Nordsjö White og Classic River.

Fasade: Mountain Snow.

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon