Nordsjö Idé & Design

Meny

Inspirert av oker

De vakre gule fargene har lenge hatt en stor plass i den nordisk og norske fargetradisjonen. Bli inspirert av vår varme og gyllen-gul fargepalett for husfasader.

Gul fasade bør ha en viss dragning mot rødt, og rødheten bør være større for de mørkere fargene enn for de lyse. Unngå gjerne rosa eller lyserøde detaljer. Gule farger som trekker mot grønt, vil oppleves som skitne.

Tips når du skal velge farge

Fasaden blir alltid lysere, klarere og sterkere en den fargen du ser på den lille prøven i butikken, det er ikke pent og passer ikke på en fasade, da det blir for stor kontrast til omgivelsene. Det ferdigmalte kan oppfattes som litt blåere en fargeprøven da sollyset har utrafiolette stråler i seg.

For å være helt sikker på sluttresultatet bør du prøvemale en del av fasaden før du bestemmer deg.

Creamy Yellow
The Honeymoon
Dusky Miramas
Autumn Dream
Nordsjö Brownington Court
Nordsjö Leather Case

Fasade: Dusky Miramas. Dør og vindu: Forest Retreat. Detaljer: Linnen Canvas

Fasade: Dusky Miramas. Dør og vindu: Forest Retreat. Detaljer: Linnen Canvas

Fasade: Nordsjö Brownington Court. Detaljer: Nordsjö Leather Case

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon