Nordsjö Idé & Design

Meny

Eventyrlig oppussing 2015

I serien Eventyrlig oppussing tar interiørekspert Halvor Bakke og hans snekker-team deg med til fjells, sjøs og skogs. Det blir strabasiøse turer med fraktutfordringer og soving i telt og du vil se hvordan de forvandler et middelmådig feriested til en perle midt i vill og vakker natur. Se opp et eksotisk og barskt oppussingsprogram som inspirerer, motiverer og underholder.

I tv-programmet Eventyrlig oppussing på TV3 har oppussingsteamet valgt å bruke maling, tapeter og verktøy fra Nordsjö Ide & design. Det er vi selvfølgelig stolte av og her kan du se hvilke produkter som blir brukt i de ulike episodene.

Episode 6 sesong 1 – 2015

Oppdal

Interiørdesigner Halvor drar på tur til Oppdal, med de nevedyktige kameratene Mikkel, Gustav og Thomas, for å pusse opp en hytte liggende praktfult til på Våttahaugen. De skal hjelpe barndomskameratene Per Erik og Steinar, som nylig har kjøpt hytta som hele Oppdals befolkning kan se fra sentrum. Hytta ligger en times gange unna Oppdal og er et yndet turmål for hele bygda. Nå ønsker barndomskameratene, som alltid har hatt et forhold til stedet, å dele hytta med de lokale turgåerne..

Produkter episode 6

Tak Taket ble grunnet med Nordsjö Kvist og Sperrgrunn og ferdigmalt med Nordsjö Superfinish i farge Dusky Sarcelles

Vegg  veggene i stuene med grunnet med Nordsjö Kvist og Sperrgrunn og ferdigmalt med Nordsjö Superfinish i farge Elegant Dance. Vegg i kjøkken ble også grunnet først og ferdigmalt med Nordsjö Superfinish i farge Calmness.

Skap på kjøkken: Grunnet med Nordsjö heftgrunn V og ferdigmalt med Nordsjö Superfinish i fargen Illuminated Paris

Fronter på kjøkkenet Grunnet med Nordsjö heftgrunn V og ferdigmalt med Nordsjö SuperfinishDusky Sarcelles

Senger: Grunnet med Nordsjö heftgrunn V og ferdigmalt med Nordsjö Superfinish i farge Intense Sarcelles.

Vindu: Grunnet med Nordsjö heftgrunn V og ferdigmalt med Nordsjö Superfinish i farge Longing white, 40 glans,

Episode 5 sesong 1 – 2015

Telemark

Interiørdesigner Halvor drar på tur til Telemark for å pusse opp en sommerhytte på en øy som heter Skarveset ved kysten. Han skal hjelpe søskenflokken Aas, som nylig har arvet hytta og det tunge ansvaret med å holde stedet ved like. Skjærgårdsidyll, havbris og et fattig innredet uteområde. Halvor setter igang et ambisiøst prosjekt, og møter mye motstand underveis.

Produkter episode 5

Hytta ble malt med Nordsjö One i farge  S9000-N (sort) og vinduer ble malt med Nordsjö One Dør og Vindue i farge S0300-N (hvit)

Episode 4 sesong 1- 2015

Geirangerfjorden

Interiørdesigner Halvor drar på tur til Geirangerfjorden for å pusse opp en hytte med verdens flotteste beliggenhet. Utilgjengeligheten har gjort det vanskelig for familien Bonsaksen å oppgradere hytta. Med fantasiske Geirangerfjorden som utsikt skal Halvor og teamet hans blåse nytt liv i det gamle. Halvor har også planlagt en hyggelig overraskelse for resten av gutta.

Produkter episode 4

Tak:
Taket ble grunnet med Nordsjö Kvist og sperrgrunn og ferdigmalt Nordsjö Superfinish i farge MIST i matt.

Vegg:
Veggene er grunnet med Nordsjö Kvist og sperrgrunn og ferdigmalt Nordsjö Superfinish i farge SLATE i matt.

Bjelker og Dører:
Disse er grunnet med Nordsjö Heftgrunn V og ferdigmalt med Nordsjö Superfinish halvblank i fargen TWILIGHT

Andre produkter og farger: 

Det er brukt Nordsjö Superfinish halvblank i farge SORT og LONGING WHITE.

Episode 3 sesong 1 – 2015

Langnes

Interiørdesigner Halvor drar på tur til Helgelandskysten, med de nevedyktige kameratene Mikkel, Gustav og Thomas, for å pusse opp en brygge i fantastiske omgivelser på Langnes. De skal hjelpe storfamilien Aag, som alle har et nært og kjært forhold til neset, men som mangler et felles tilholdssted. Mye er intakt fra over 100 år tilbake i tid, og området framstår som et skattekammer av gamle, historiske gjenstander.

Produkter episode 3

NY bakvegg, høvlet rupanel:
Veggen er grunnet med Nordsjö Kvist og sperrgrunn og ferdigmalt Nordsjö Superfinish i farge SOFT TUNES i matt.

Langbordet:
Langbordet er grunnet med Nordsjö Kvist og sperrgrunn og ferdigmalt Nordsjö Superfinish i farge SOFT TUNES i matt.

Stolene:
Stolene er grunnet med Nordsjö Heftgrunn V og ferdigmalt med Nordsjö Superfinish halvblank og matt i fargene:

INTENSE DIJON
RESTFUL VALENCE
DEEP DIJON
FLUO FACTORY (matt)
DUSKY VALENCE (matt)

Episode 2 sesong 1 – 2015

Finnskogen

Interiørdesigner Halvor drar på tur til Finnskogen, med de nevedyktige kameratene Mikkel, Gustav og Thomas, for å pusse opp en hytte på Jævelodden. De skal hjelpe Gunn, Eyvind og sønnen deres Ole, som synes hytta er for stygg, slik at de slipper å være flaue når de skal ha gjester.

Produkter episode 2

Stuevegg:
Veggene er grunnet med Nordsjö Orginal Kvist og Sperrgrunn og ferdigmalt med Nordsjö Superfinich i farge Dusky sarcelles

Tak:
Taket er grunnet med Nordsjö Orginal Kvist og Sperrgrunn og ferdigmalt med Nordsjö Superfinich i fargeAbove white, matt

Takbjelker:
Panel night, panelbeis

Vinduer:
Vinduene er grunnet med Nordsjö Orginal Kvist og Sperrgrunn og ferdigmalt med Nordsjö Superfinich i farge Longing white, halvblank

Kjøkken vegg:
Veggene er grunnet med Nordsjö Orginal Kvist og Sperrgrunn og ferdigmalt med Nordsjö Superfinich i fargeDusky Fontaine, matt

Dør:
Døren er grunnet med Nordsjö Orginal Kvist og Sperrgrunn og ferdigmalt med Nordsjö Superfinich i fargeVogngrønn

Episode 1 sesong 1 – 2015

Todalen

Interiørdesigner Halvor Bakke drar på tur til Todalen, med de nevedyktige kameratene Mikkel, Gustav og Thomas, for å pusse opp en klassisk seter i idylliske Trollheimen. Det blir en spesiell uke uten dusj og toalett og med mye logistikk og helikopterfrakt. De skal hjelpe Gudmund Kårvatn og barna hans som lenge har hatt lyst til å gjøre noe med stedet. Setra er over 230 år gammel og det er avgjørende at historie og sjel blir ivaretatt på en ordentlig måte.

Produkter episode 1

KJØKKEN
Veggen ble grunnet med Nordsjö Orginal Kvist og Sperrgrunn og ferdimalt med Nordsjö Superfinish Helmatt i fargen Glowing Paris.

GANG
Veggen ble grunnet med Nordsjö Orginal Kvist og Sperrgrunn og ferdimalt med Nordsjö Superfinish Helmatt i fargen Intense paris.

UTEMØBLER
Utemøblene ble malt med Nordsjö ONE Dør og vinduemaling i farge Dark Antibes.

Se andre sesonger

Vi har vært leverandør til Eventyrlig oppussing i fire sesonger, under her kan du bla deg gjennom samtlige episoder. Hvem vet, kanskje du blir inspirert til å pusse opp din egen hytte?

Sesong 1 – 2015 »