Eventyrlig Oppussing 2017 episode 8

Eventyrlig Oppussing 2017 – Episode 8

I episode 8 av Eventyrlig oppussing skal et sporty og ungt par få forvandlet hytta si til en dødskul fritidsbolig hvor ALT er svart! Mørkt og trist tenker du? Eventyrlig, tenker vi! Halvor går utradisjonelle veier for å få den triste hytta på Hemsedal til å bli ungdommelig, kul og fresh. Fargevalget er veldig dritstig, designet minner om en leilighet i byen, og kvister og gullspray blir Oles viktigste våpen i oppussingskrigen!.

Sendetidspunkt: Torsdag 9. november kl. 21.30
Varighet: 60 minutter

I tv-programmet Eventyrlig oppussing på TV3 har oppussingsteamet valgt å bruke maling, tapeter og verktøy fra Nordsjo Ide & design. Det er vi selvfølgelig stolte av og her kan du se hvilke produkter som ble brukt i episoden.

Eventyrlig oppussing

Halvor Bakke og hans snekkerteam er igjen klare til å gi deg hakeslepp med vakker norsk natur og lekker og smart oppussing. I år har Halvor fått med seg snekker Jørgen Gundersen (Lines gode hjelpere). Sammen med Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad-Nilsen legger de ut på en strabasiøs oppussingsodyssé landet rundt. Gjennom ti episoder har guttene levd tett sammen i unike omgivelser – ikke alltid med værgudene på sin side – mens de har hamret, malt, drillet, revet seg i håret, ledd og kranglet. Sammen har de skapt geniale løsninger under et hardt tidspress. Denne gangen har de blant annet pusset opp omringet av pågående geiter ved Jostedalsbreen, oppgradert et fiskevær ved fantastiske Kinn og gitt et gammelt gårdstun en leken tvist.

Produkter episode 8

Alle tak er malt med Ambiance Superfinish matt i farge Signatur Sort. Det er brukt Kvistlakk samt grunnet med Nordsjö Original Heftgrunn V.

Alle lister og stolper er malt med Ambiance Superfinish halvblank i farge Signatur Sort. Det er grunnet med Nordsjö Original Heftgrunn V.

Alle vinduer er malt med Ambiance Superfinish halvblank i farge Signatur Sort. Det er grunnet med Nordsjö Original Heftgrunn V.

Spisebord er malt med Ambiance Superfinish halvblank i farge Signatur Sort. Det er grunnet med Nordsjö Original Heftgrunn V.

Daybed er malt med Ambiance Superfinish halvblank i farge Signatur Sort. Det er grunnet med Nordsjö Original Heftgrunn V.

Gulv er malt med Nordsjö Perform+ Diamond Floor i farge Signatur Sort.

Panelveggene er beiset med Nordsjö Original Panellakk i farge Trollheim.

Flisene på kjøkkenet er montert opp Casco Superfix pga mangel på tilgang til vann for å blande fliselim. Det er også det beste når temperatur er så ustabil som den er på en fjellhytte.