Eventyrlig Oppussing 2017 episode 3

Eventyrlig Oppussing 2017 – Episode 3

I episode 3 av Eventyrlig oppussing skal en gammel låve skal pusses opp i Bauge, og Halvor har sett at det ligger et enormt potensiale blant halmballer, skakke benker og gamle jordbruksredskaper. Ole får virkelig utfordret sine kreative evner og Jørgen sørger for et bisart, erkenorsk måltid som ikke blir svært populært.

Sendetidspunkt: Torsdag 5. oktober kl. 21.30
Varighet: 60 minutter

I tv-programmet Eventyrlig oppussing på TV3 har oppussingsteamet valgt å bruke maling, tapeter og verktøy fra Nordsjo Ide & design. Det er vi selvfølgelig stolte av og her kan du se hvilke produkter som ble brukt i episoden.

Eventyrlig oppussing

Halvor Bakke og hans snekkerteam er igjen klare til å gi deg hakeslepp med vakker norsk natur og lekker og smart oppussing. I år har Halvor fått med seg snekker Jørgen Gundersen (Lines gode hjelpere). Sammen med Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad-Nilsen legger de ut på en strabasiøs oppussingsodyssé landet rundt. Gjennom ti episoder har guttene levd tett sammen i unike omgivelser – ikke alltid med værgudene på sin side – mens de har hamret, malt, drillet, revet seg i håret, ledd og kranglet. Sammen har de skapt geniale løsninger under et hardt tidspress. Denne gangen har de blant annet pusset opp omringet av pågående geiter ved Jostedalsbreen, oppgradert et fiskevær ved fantastiske Kinn og gitt et gammelt gårdstun en leken tvist.

Produkter episode 3

Finerplater er beiset med Nordsjö Original Panellakk i fargen Hallingskarvet. For å unngå rulle mønster er det brukt Jordan Ultimate etterstryker.

De snekrede hyllene er grunnet med Nordsjö Original Heftgrunn og ferdig malt med Ambiance Superfinish matt i farge Klassisk Mørkrød.

De sorte klappstolene er grunnet med Nordsjö Original Heftgrunn og ferdig malt med Ambiance Superfinish matt i farge Signatur Sort.

Låven er kledd med trykkimpregnert treverk og krever en egen systembehandling med vask, impregnering, grunning og toppstrøk. Produkter brukt her er: Nordsjö Original Forvask, Tinova Wood base Oil, Tinova Primer Exterior før den ble ferdig malt med Nordsjö One Super Tech i farge Stuerød By 43.

Vinduene utendørs er grunnet med Tinova Primer Exterior og ferdig malt med Nordsjö One Dør & vindu i farge Nøytral Hvit.