Eventyrlig oppussing på TV3 med Nordsjö Ide & design.

Drømmer du om et vakkert sted hvor du kan finne ro og harmoni? Et sted hvor du lever tett på naturen? Da er du ikke alene. Hyttedrømmen deles nemlig av svært mange, og over 100.000 nordmenn går med konkrete planer om å kjøpe et feriested i løpet av de neste tre årene. Men hvordan kombinerer du luksus med praktiske og funksjonelle løsninger? Hvordan gjøre rommene inne like forlokkende som naturen utenfor? I serien Eventyrlig oppussing tar interiørekspert Halvor Bakke og hans snekker-team deg med til fjells, sjøs og skogs. Det blir strabasiøse turer med fraktutfordringer og soving i telt og du vil se hvordan de forvandler et middelmådig feriested til en perle midt i vill og vakker natur. Se opp et eksotisk og barskt oppussingsprogram som inspirerer, motiverer og underholder.

I tv-programmet Eventyrlig oppussing på TV3 har oppussingsteamet valgt å bruke maling, tapeter og verktøy fra Nordsjo Ide & design. Det er vi selvfølgelig stolte av og her kan du se hvilke produkter som ble brukt.

Se traileren for programmet her

Eventyrlig oppussing – Sesong 2

Eventyrlig oppussing er tilbake! Interiørekspert Halvor Bakke og hans snekkerteam tar deg igjen med til spektakulære omgivelser og gir hytter en sårt tiltrengt ansiktsløftning.

I år har Halvor fått med seg møbelsnekker Ole Rosén-Lystrup, og sammen med Mikkel Solbjørg og Gustav Brustad-Nilseng legger de ut på strabasiøse turer med logistikk- og fraktutfordringer, soving i telt og begrensede sanitetsforhold. I åtte episoder har kvartetten levd tett, mens de har snekret, malt, beiset, ledd og kranglet – og skapt unike og kreative løsninger du neppe har sett på hytter tidligere. Denne gangen har de blant annet besøkt utilgjengelige, majestetiske og isbjørnutsatte Svalbard, et barneparadis i Nittedal, norsk tradisjon på Vinstra og en flik av Long Island med egen sandstrand i Kragerø.

Eventyrlig oppussing ser du tirsdager kl. 21.30 på TV3!
Varighet: 60 minutter

Sesong 2 – Episode 1 »

Sesong 2 – Episode 2 »

Sesong 2 – Episode 4 »

Sesong 2 – Episode 5 »

Sesong 2 – Episode 6 »

Sesong 2 – Episode 7 »

Sesong 2 – Episode 8 »

Eventyrlig oppussing – Sesong 1

I serien Eventyrlig oppussing tar interiørekspert Halvor Bakke og hans snekker-team deg med til fjells, sjøs og skogs. Det blir strabasiøse turer med fraktutfordringer og soving i telt og du vil se hvordan de forvandler et middelmådig feriested til en perle midt i vill og vakker natur. Se opp et eksotisk og barskt oppussingsprogram som inspirerer, motiverer og underholder.

Vi har samlet informasjon, bilder og produkter fra alle 6 episodene i sesong 1 her.

Sesong 1 – Episode 1 »

Sesong 1 – Episode 2 »

Sesong 1 – Episode 3 »

Sesong 1 – Episode 4 »

Sesong 1 – Episode 5 »

Sesong 1 – Episode 6 »