Innendørsdager – Maling, gulv og tapet

Nå er det Innendørsdager hos Nordsjö Idé & Design med knallpriser på maling, gulv og tapet. Bli inspirert og se et utvalg av kampanjeproduktene her!

Lokale avvik kan forekomme. Tapet og gulv er ikke lagervare i alle butikkene. Tilbudet gjelder 5. – 17. mars 2018. eller så langt lageret rekker.

Innendørsdager – Maling

Mal med fine favorittfarger! Hvilken farge er du og hvilken viser hvem du er? Hent inspirasjon overalt: I naturen, på byen, hjemme hos andre, i bøker, i aviser… Inspirasjonen finnes der du minst aner det! Det finnes utallige farger, og en farge du liker på en detalj blir kanskje ikke like fin på en hel vegg – eller på fasaden på huset ditt. Det finnes derfor hjelpemidler i butikkene våre, slik at du skal få med riktig type maling i rett farge hjem. Velkommen til oss, så hjelper vi deg!

Se også:

TAPET »

GULV »

Male stuen

Supermatte vegger er elegant og tidløst. Og det er også trendy. I stuen gir fløyelsmatte overflater en behagelig følelse uten gjenskinn. Med den vakre sluttresultatet som malingen Nordsjö Ambiance Xtramatt blir stuen et deilig sted å være.

Male kjøkkenet

Kjøkkenet er et bruksrom som krever en maling som er vaskbar og ripefast. Veggene trenger en annen malingstype enn kjøkkenskapene. Bruker du malingen Perform+ Easy2Clean får den en matt, men allikevel vaskbar maling. Malingen som skal benyttes på kjøkkenskapene skal tåle både vask og motstå fingerfett, og vår maling Ambiance Superfinish er spesielt tilpasset dette bruket. .

Male gangen

Gangen må tåle det meste. Alt fra skitt fra lekeplassen og grus fra fotballbanen, til leire fra turen med hunden og støv fra bygatene. Hvordan kan man kombinere elegante, matte vegger med gangens praktiske funksjon? Svaret er Perform+ Easy2Clean. 

Male soverommet

Drømmer du om et avslappende og vakkert soverom? Mal soverommet, og velg en matt maling på veggene. Malingen er så matt at den føles kalkaktig og fløyelsmyk på samme tid. I mørke farger kommer denne malingen virkelig til sin rett.

Innendørsdager – Tapet

Å sette opp en ny tapet er lettere enn du tror, spesielt med de nye forlimte easy up-tapetene. Ta deg god tid, og jobb i fred og ro. Resultatet kommer til å bli så fint! Nå har vi 25% rabatt på mange fantastiske tapeter. Se noe av utvalget under.

Se også:

MALING »

GULV »

PARADISIO Vinyl m/fiber – Fantasi

Eksotisk og fargerik eller naturlig og ekstravagant – Kolleksjonen Paradisio tilbyr et bredt utvalg av naturskjønne naturmotiver. Fugler i paradiset, lovebirds og tropiske flora skaper en ekte følelse av å være i jungelen. Her finnes også bark i et attraktivt flis-utseende, eller kork og bambusoptikk som gir en svært harmonisk, koselig atmosfære. Et luftig design av bjørkestammer er det rette valget for de som liker det trendy og lett.

VALENTINA Vinyl m/fiber – Fantasi

Denne kolleksjonen fremstår i en vakker romersk drakt. Mur imitasjon, klassiske ornamentale paneler, tre-lameller i cube-mønster, bark-lameller, liggende strå, frodige blomster og lin. Fargepaletten springer fra hvit og grå nyanser, via beige, greige, lilla, rød og til varm grønn med islett av gull.

MY GARDEN Vinyl m/fiber – Fantasi

Med sine uttrykksfulle blomster- og bladdesign, friske farger og med et snev poesi, puster My Garden liv i våren.  De lekne små fuglene, vakre sommerfugler og subtile bladdesign med sofistikert detaljer, bringer glede og natur inn i hjemmet. Som en tiltalende kontrast til all flora, kan du vurdere et moderne bølgemotiv eller et delikat grafisk mønster. Det forfriskende fargespekter springer fra mild krem, ecru og perle grå, til levende nyanser av kirsebær rød, lilla og solfylte oransje, og gjør hele denne kolleksjonen fullkommen.

Sense of Silence – Borge

Colourful nature – Borge

Nocture – Borge

Titanium – Storeys

Saffiano – Storeys

Lino – Storeys

Innendørsdager – Gulv

Vil du ha et flisgulv, men nødvendigvis ikke varmekabler? Noe som ser ut som gamle plank, men som ikke ripes eller skades av barnas lek eller hundens klør? Da er laminatgulv eller klikkvinyl et alternativ å tenke på! Designutvalget vokser stadig. Ekstra lange og brede gulvbord, gulv med vintage-look, og med en følelse av ekte naturmaterialer, men med større motstandsevne overfor inntrykksmerker og riping. Dette – og mer til – får du med laminat og klikkvinyl. Nå har vi knallpriser på en mengde gulv!

Se også:

MALING »

TAPET »

Starfloor Click 55 Scandinavian Oak Dark Grey – Tarkett

Yoda Black bath – Gerflor

Shade Oak Cream White MidiPlank – Tarkett

Mammut Tower Oak Polar – RBI

Hvis du stiller høye krav til estetikk, kvalitet og slitestyrke, er det kun et gulv for deg; Mammut. Mammut kombinerer det bestefra Robusto, Dynamic og Exquisit, og er det ypperste innen laminatgulv.Fantastiske overflater med høy motstand mot påkjenninger. Dekorene er elegante med en herskapelig karakter og et utseende som gir følelsen av naturlig tregulv.

Mammut Everest Oak White – RBI

Authentica – RBI

Kork gir deg et overlegent gulv med høy gangkomfort, meget god støyreduksjon og varmeisolasjon, støtmotstand og ikke minst et vakkert og holbart gulv i mange år fremover. Med Authentica får du det optimale gulvet av et unikt og miljøvennelig råstoff, kombinert med en vakker og naturtro overflate. Det 0,55 mm tykke slitesjiktet er spesielt utviklet for å tåle hard bruk. Enten i et livlig hjem fylt av glade barn, eller i et offentlig bygg med travle forbipasserende, er Authentica konstruert for å holde seg like pent år etter år. Derfor tilbyr Authentica 25 års garanti for hjemmebruk og 15 års garanti ved bruk i kommersielle områder.

Flytende montering – Med det limfrie Corkloc® installasjonssystemet klikkes gulvbordene enkelt sammen. Dette er en meget rask og enkel måte å montere gulv på.