Nordsjö Idé & Design

Meny

Strøken terrasse på 1-2-3

nærbilde av et slipebrett på et terrassegulv

Ønsker du en strøken terrasse på 1-2-3? Med EasyPad fra Jordan blir jobben lettere enn noen gang, se hvor enkelt det er her!

Steg 1: Vask

Rengjør terrassebordene godt før du går i gang med EasyPad. En stivbustet terrasseskrubb fjerner skitt, smuss og gammel beis. Bruk egnet vaskemiddel.

Gråvær er godt vaskevær!

Steg 2: Slip

Når terrassebordene er helt tørre, bruker du EasyPad-slipebrettet for å sikre et jevnere resultat. Ved å slipe lett over bordene sikrer man at fiberreisningen som har oppstått under vasken forsvinner, og det blir også mer behagelig å gå på terrassen. Husk å kjøpe slipepapir. Valg av slipepapir vil avhenge av terrassens utgangspunkt. Tørk bort slipestøvet med en mikrofiberklut.

Steg 3: Påfør

Bytt ut slipebrettet med påføringspaden, og påfør et jevnt strøk med beis eller olje uten å danne film. Jobb deg ferdig med hele bordlengden for å unngå overlapp og skjolder. Det er enkelt å komme til i hjørner og inntil husvegger. EasyPad dekker to terrassebord av gangen. Det må ofte jobbes litt mer med eldre bord, og da kan det være best å bruke paden på langs av terrassebordet. EasyPad fungerer best med forlengerskaft som sparer krefter og gir den riktige arbeidsstillingen.

Se produktene

EasyPad

Med Jordan EasyPad sikrer du at terrassen får et jevnt resultat uten skjolder.

EasyPad refill

Refill til EasyPad, vårt beste terrasse-verktøy til beis og olje.

Supersett

Jordan Supersett er en samling av de beste verktøyene til påføring av beis og olje på terrassen.

Pensel Ultimate Terrasse 75 mm

Pensel som er spesialutviklet for beis og olje på terrassen.

Pensel Ultimate Terrasse 120 mm

Pensel som er spesialutviklet for beis og olje på terrassen.

Pensel Lang Ultimate Terrasse 70 mm

Pensel som er spesialutviklet for beis og olje.