Nordsjö Idé & Design

Meny

Navnet på veggen

Mange barn ønsker seg et helt eget rom. Et rom som bare er deres! Her har Max akkurat fått et eget rom, som han har fått innrede akkurat som han vil… og da skal selvfølgelig navnet opp på veggen!

1. Maskere

Benytt en helt vanlig maskeringsteip for å lage bokstavene på veggen. Alle navn, siffer, ord og morsomme kruseduller går selvsagt også an å lage. Et tips er å ta en linjal og dra en tynn linje med en blyant på veggen hvis du ønsker at bokstavene skal havne på samme høyde.

2. Male

Benytt veggmaling for å male over maskeringsteipen. Dra den forsiktig av. Gjør det rett etter at du ha malt ferdig, ellers kan det bli vanskelig å få løsnet teipen.

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon