Nordsjö Idé & Design

Meny

Mal ombre-effekt – og få levende nyanseskifter på veggen!

Våg deg på et spennende uttrykk på veggen. Bland forskjellige farger og skap nyanseskifter, da kan du få fram et uttrykk som både kjennes harmonisk og personlig. «Ombre» er en malerteknikk som benyttes flittig av interiørdesignere og stylister, og det får virkelig veggen til å bli mer levende. Ombre har ingen begrensninger, det kan gjøres vertikalt og horisontalt, sentrert på veggen eller nær en kant, mykt eller hardt, med to farger eller fem – ja, valget er ditt. La fantasien flomme!

1. Male

Har du riktig farge på veggen fra begynnelsen, behøver du kun å bruke en aksentfarge. Velg et nivå på veggen, og mal alt under dette i aksentfargen. Benytt gjerne en rulle for å få en slett finish.

2. Viske ut skillet

For å få en myk kant ved overgangene, må den pårullede malingen subbes ut, Benytt en pensel. Begynn i aksentfargen, og dra oppover mot den umalte flaten. Fortsett inntil overgangen er helt diffus.

3. Vaske

Synes du at det noen steder er ujevnt? Benytt en fille for å subbe ut ytterligere på de flatene.

ombre copper orange

Myk ombre i copper orange – den mest trendy fargen i 2015!

blå ombre

Ønsker du et råere og mindre vasket uttrykk? Dropp å dubbe ut med fillen – bare klatt på med penselen!

gul orange ombre spegel

Et ombre-felt trenger ikke være vannrett – et vertikatl ombre er minst like flott!

Smart film med instruksjoner!

Sjekk ut Nordsjös film til høyre som viser deg akkurat hvordan de har gått til verks for å skape den gule ombre-veggen.

Se filmen på Youtube
Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon