Familieuker 2019

Vi kjører nå familieuker med opptil 30% på maling, gulv og tapet. Vi har valgt ut de perfekte produktene som tåler aktive barn, sporty ungdommer, lekende hunder, uhell på kjøkkenet, våte støvler, flyvende skolesekker og alt annet som kan skje i hjem der det bor familier av ulike størrelser.

Lokale avvik kan forekomme. Tapet og gulv er ikke lagervare i alle butikkene. Tilbudet gjelder 4. – 17. mars 2019. eller så langt lageret rekker.

Maling

I barnerommet kan alt skje. Gulvet kan bli et stormende hav fullt av haier, og sengen kan bli en fantastisk prinsesseborg. Man kan naturligvis risikere at det mistes en og annen brødskive mellom sjøslagene. Og det er fort gjort at vannmalingen havner litt utenfor papiret. Likevel kan du male veggene i barnerommet i en stilig farge. Nordsjö Perform+ Easy2Clean er en vanntynnbar matt maling som tåler regelmessig vask. Lenge leve lekelysten. Og fine barnerom.

Akkurat nå – 30%

Tapet

Å sette opp en ny tapet er lettere enn du tror, spesielt med de nye forlimte easy up-tapetene. Ta deg god tid, og jobb i fred og ro. Resultatet kommer til å bli så fint! Nå har vi 25% rabatt på mange fantastiske tapeter. Se noe av utvalget under.

Akkurat nå – 25% på tapet fra Borge, Fantasi og Storeys.

Tapet: Brio Dots i kolleksjon Scandinavian Designers Mini fra Borge

Tapet: Krakel Spektakel i kolleksjon Scandinavian Designers Mini fra Borge

Tapet: Polarn i kolleksjon Scandinavian Designers Mini fra Borge

Gulv

Gulv i familehjem må tåle mange folk som kommer og går, våte støvler, muligens løpende barn og kanskje til og med hunder. Velg derfor ett gulv som tåler mye. I vår butikk har vi mange ulike gulv med unike kombinasjoner av slitestyrke og komfort. Kom inn og spør oss om råd.